Lydbøger » Rødby Puttgarden

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Rødby Puttgarden Lydbog

4.1/5

Forfatter: Helle Helle

lydbog og e-bog

Introduktion

Med Rødby Puttgarden fik Helle Helle sit helt store gennembrud blandt publikum, og romanen var med til at cementere hendes status som en af de mest elskede danske forfattere. Romanen er et samtidsportræt af de to søstre Jane og Tine, der bor i Rødbyhavn. Som altid er Helle Helles bøger hyperrealistiske, og Rødby Puttgarden lydbog er ingen undtagelse.

Du kan få fingrede i Rødby Puttgarden lydbog gratis ved at følge vores instruktioner her på siden. Så er du garanteret små 4 timer i selskab med en roman, der i 2005 vandt Kritikerprisen. Anmelderne var vildt med denne skønne samtidsroman, og vi er sikre på, at du også bliver vild med historien om Jane og Tine.

Informationer:

Oplæser: Helle Helle
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 3 timer og 54 minutter

Rødby Puttgarden: Handling

Med Rødby Puttgarden fik Helle Helle sit store, danske gennembrud. I Rødby Puttgarden stifter læseren bekendtskab med de to søstre Jane og Tine, der bor i Rødbyhavn. Begge arbejder de på færgen, der sejler mellem Rødby på Lolland og Puttgarden på Fehmarn i det nordlige Tyskland. De er begge ekspedienter i parfumeriet, og romanen giver et hyperrealistisk indblik i de to søstre dagligdag.

I Rødby Puttgarden lydbog fortæller Helle Helle en yderst realistisk historie på en morsom og indlevende måde. Romanen er af Litteraturkritikernes Lav blevet karakteriseret som en slægtsroman, og den beskrives som et klokkeklart hovedværk i den nyere, danske litteratur. Udover deres arbejdsliv beskrives de to søstres kærlighedsliv, der er præget af de mange mænd, der kommer og går i deres liv.

I Rødby Puttgarden lydbog tages Jane og Tines liv under kærlig behandling. De bor i provinsen, nærmere bestemt i Rødbyhavn på Lolland. Der sker ikke det store i deres liv, og de tidligere slægter havde det ikke meget anderledes. Både Jane og Tines mor og mormor levede på samme, beskedne måde. Livet på de mere yderlige kanter kan dog også være hårdt, for folk dør på stribe i det lille lokalsamfund. Men sådan har det altid været.

Helle Helle har selv indtalt romanen, så du får fornøjelsen af forfatterens egen stemme. Du kan downloade Rødby Puttgarden lydbog gratis ved at følge instruktionerne her på vores side. Så får du næsten 4 timer i selskab med Helle Helle og de to søstre Jane og Tine. Vi ønsker dig god lyttelyst!

Om forfatteren: Helle Helle

Helle Helle blev født i 1965 som Helle Olsen. Senere skiftede hun navn til Helle Krogh Hansen, men i dag er hun bedst kendt under sit forfatterpseudonym Helle Helle. Helle debuterede i 1993 som forfatter med romanen Eksempel på liv. Hun har været aktiv som forfatter i mere end 25 år, og hun har virkelig været produktiv.

Udover debutromanen Eksempel på liv og Rødby Puttgarden har Helle Helle udgivet kendte og elskede titler som Ned til hundene (2016), Dette burde skrives i nutid (2016), BOB (2021), Forestillingen om et ukompliceret liv med en mand (2021), Hus og hjem (2021) og Rester (2021).