Lydbøger » Rødder

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Rødder Lydbog

4.5/5

Forfatter: Marie Louise Toksvig

lydbog og e-bog

Introduktion

Rødder er en roman, som den danske journalist samt forfatter Marie Louise Toksvig har skrevet. Forfatteren har beskæftiget sig inden for den kriminelle verden, og hun har skrevet adskillige blogindlæg samt bøger om alt fra bandemiljøet til svindelsager hos blandt andet Skat. Hun har desuden arbejdet for diverse virksomheder i mediebranchen.

Værket følger Nedim Yasar, som fra en tidlig alder af havde ét mål med livet. Han ville være en ledende figur inden for rocker- og bandemiljøet. Han lærer nogle vigtige ting for at opnå dette, ved at følge nogle figurer i hans omgangskreds. Han ender også med at komme i toppen af hierarkiet, men først her opdager han, at han kunne have gået en anden vej med livet.

Informationer:

Oplæser: Marie Louise Toksvig
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 7 timer og 35 minutter

Rødder: Handling

Romanen Rødder er en dybdegående samt meget lærerig læseoplevelse, som den danske forfatter samt journalist Marie Louise Toksvig har skrevet. I Rødder kommer man nemlig helt tæt hvordan det er at leve på kanten af loven, men også hvordan ens valg samt muligheder begrænser samt beriger ens liv. Man kan lytte til Rødder lydbog, hvis man gerne vil have en læseoplevelse som ingen anden. Lyt til Rødder lydbog gratis.

I Rødder lydbog følger man Nedim Yasar. Siden han var ti år vidste han, at han ville noget specifikt med livet. Mere specifikt ville han dog forfølge sin drøm om at blive en ægte gangster. Han ville nemlig gerne leve et æresfyldt liv, hvor han havde magten og penge i hans hånd. Ved at lytte til Rødder lydbog gratis, kan man høre om dette lykkedes ham.

Ved at lytte til Rødder lydbog hører man, at han i 1990’erne voksede op på Vestegnen ved København, i de bemærkelsesværdige betonblokke. Her fandt han inspiration fra frontfigurer i bandemiljøet, som var lige uden for hans dør. Her fik han nogle essentielle værktøjer, som han kunne benytte for at komme frem mod toppen.

Han begyndte at stige op i hierarkiet, og han blev anerkendt inden for samt uden for fængslerne. Han nåede i mål, men alligevel føltes noget mærkeligt. Han fandt ud af, at der var en anden vej, som han kunne have gået i livet. Alle forretningerne, kampene og kammeraterne begyndte han nu at reflektere over. Forbliver han i dette miljø, eller vælger han en anden retning? Dette kan man finde svaret på i Rødder lydbog gratis.

Om forfatteren: Marie Louise Toksvig

Marie Louise Toksvig er født i slutningen af 1960’erne, og hun er en dansk forfatter samt journalist. Hun har siden 1995 været en uddannet journalist, og hun har i flere år beskæftiget sig med retssystemet samt dækket adskillige kriminalsager. Hun har arbejdet både for nyhedsmagasiner såsom Ekstra Bladet, men hun har også arbejdet for diverse TV-udsendelser.

Forfatteren har desuden i en årrække arbejdet som freelancejournalist, hvor hun blandt andet har dækket kommissionen om skattesager. Hun har skrevet både blogindlæg samt bøger om disse sager. Blandt andet udgav hun i 2008 den dybdeborende bog Magt.

Forfatteren har dog også skrevet bøger om andre emner end finansielle sager, eksempelvis har hun udgivet bogen Rødder, som kommer helt tæt på bandemiljøet.