Lydbøger » Rottelinjen

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Rottelinjen Lydbog

4.1/5

Forfatter: Lotte Hammer & Søren Hammer

lydbog og e-bog

Introduktion

Rottelinjen tager læseren med tilbage til krigstiden endnu engang for at følge med Peter og Kassandra på deres flugt gennem Europa, mens krigen følger lige i hælene på dem. Denne gang befinder de sig i nærheden af Berlin, hvor spørgsmålet om at passe på familien pludselig trænger sig på.

Rottelinjen er den sidste bog i serien om Peter og Kassandra, og læseren kan nu få den rørende slutning på den rejse, der begyndte i 1939 for ægteparret.

Rottelinjen tager læseren med tilbage til en tid, hvor fremtiden balancerer på en knivspids og hele verden bare venter på, hvad der skal ske. Det er ikke anderledes for Peter og Kassandra.

Informationer:

Oplæser: Christian Engell
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 8 timer og 38 minutter

Rottelinjen: Handling

Rottelinjen lydbog udspiller sig i efteråret i 1944. Efter en række dramatiske begivenheder i Polen, er ægteparret Peter og Kassandra vendt tilbage til Köpenick lige uden for Berlin. Her besøger de ambassadøren for Argentina, Flavio Zanetti. Zanetti er gift med tvillingesøsteren til Erich Ehrlich. Augusta er dog ikke den kvinde, hun tidligere har været. Efter et biluheld må hun se sig nødsaget til at sidde fast i en kørestol i Rottelinjen lydbog gratis. Det har dog intet gjort ved hendes kampånd.

Begge par er klar over, at krigen er ved at gå ind i sin sidste fase. Og ligesom mange andre tyskere, kan de kun vente på, at nazisterne giver op på deres frugtløse kamp. Mens de venter på krigens afgørelse, beslutter de to par sig for at få hævn. Ingen af dem kan glemme den massakre, som oprøret i Warszawa udviklede sig til, og hvem de ansvarlige var for, at det hele blev slået ned. Listen af generaler står tydeligt i hukommelsen hos dem alle fire, og de er fast besluttet i Rottelinjen lydbog.

Mens langt de fleste tyske officerer kun kan frygte for deres skæbne, når krigen snart når sin slutning, begynder de fire at planlægge en mission for at få deres hævn i Rottelinjen lydbog gratis.

Det hjælper lidt på deres plads, at Augustas far er en af de højerestående chefer for SS, og har været med til at opbygge og igangsætte de skjulte flugtlinjer, med henblik på, at tyskerne kan flygte. Peter og Kassandra beslutter sig for at infiltrere de skjulte rottelinjer som en del af deres hævnplan i Rottelinjen lydbog.

Om forfatteren: Lotte Hammer & Søren Hammer

Lotte og Søren Hammer har skrevet en lang række af bøger sammen, hvor de udnytter deres søskendeforhold til at kunne samarbejde om fantastiske historier, hvilket også er tilfælde med Rottelinjen. Serien Venner og fjender er deres første virkelig historiske romanserie, der udspiller sig i krigstiden under Anden Verdenskrig.

Det er forholdet mellem Peter og Kassandra, der er bindeleddet i alle otte bøger i serien, mens læseren kan følge med i verdenshistoriens udvikling.

Foruden serien om Venner og fjender har Hammer søskendeparret også skrevet en krimiserie på 10 bøger om politibetjenten Konrad Simonsen. Det var serien om Konrad Simonsen, der blev starten på deres stigende succes som partnerforfattere.