Lydbøger » Rugemoren fra helvede

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Rugemoren fra helvede Lydbog

4.8/5

Forfatter: Annika Strand

lydbog og e-bog

Introduktion

Forestil dig, at du ikke selv kan blive gravid og derfor ser dig nødsaget til at bruge en rugemor.

Forestil dig nu, at rugemoren fortæller dig, at hun ikke er blevet gravid. Du rammes af en enorm sorg, der er svær at komme over, men du kommer videre i livet.

Lige indtil du en dag får en mistanke om, at rugemoren løj og har beholdt dine tvillingepiger.

Rugemoren fra helvede lydbog er baseret på forfatteren Annika Strands eget liv og kamp for at finde frem til sandheden.

Du kan høre Rugemoren fra helvede lydbog og høre den hjerteskærende fortælling.

Informationer:

Oplæser: Cecilie Fabricius
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 4 timer og 18 minutter

Rugemoren fra helvede: Handling

Som mange andre kvinder, havde Annika Strand desværre problemer med at blive gravid. Hun gjorde alt, hvad hun kunne, men hendes krop ville ikke det samme som hun ville.

Derfor beslutter hun sig for at bruge en rugemor. Hun finder en kvinde, som indvilger i at få Annikas æg sat op, gennemgå graviditeten og aflevere barnet til dets biologiske mor, Annika, efter fødslen.

Det går dog ikke som planlagt. Rugemoren meddeler, at hun ikke har formået at blive gravid og at Annikas æg derfor er gået tabt.

I Rugemoren fra helvede hører du om den enorme sorg, som Annika gennemgår ved tabet af sit fremtidige barn. En sorg, som de fleste mødre helt sikkert vil kunne sætte sig ind i.

En dag på Facebook ser Annika et billede af en tatovering, der indeholder to børnenavne og to fødselsdatoer. Børnene er tvillinger og Annika opdager, at fødselsdatoerne passer præcis med datoen, hvor hendes befrugtede æg blev sat op i rugemoren.

Nu begynder spørgsmålene at dukke op i Annikas hoved. Har rugemoren snydt hende og fuldført graviditeten? Er de to tvillingepiger i virkeligheden Annikas biologiske børn?

Når du lytter til Rugemoren fra helvede lydbog, vil du høre om Annikas kamp for retfærdighed. Du hører også om de mange følelser, der er forbundet med barnløsheden, som desværre er en sorg, alt for mange oplever.

Hvis du vil høre mere om Annikas kamp for sine biologiske tvillinger, kan du høre Rugemoren fra helvede lydbog gratis.

Om forfatteren: Annika Strand

Rugemoren fra helvede er skrevet af Annika Strand.

Lydbogen er hendes første udgivelse og skildrer en sand historie. Det er nemlig Annika selv, der har oplevet mareridtet med den svindlende rugemor.

Annika Strand er dog et pseudonym og derfor ikke hovedpersonens rigtige navn. Dette er et valg, hovedpersonen og hendes mand har truffet for at beskytte deres børn.

Af denne grund kan vi ikke løfte sløret yderligere for, hvem Annika Strand er.