Lydbøger » Ryst dig fri

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Ryst dig fri Lydbog

4/5

Forfatter: David Berceli

lydbog og e-bog

Introduktion

David Berceli har med bogen Ryst dig fri skabt en bog, hvor du kan få information om den såkaldte Tre-metode. Ifølge Berceli er dette er en simpel metode, der kan have vidtrækkende effekter, hvis man giver den et forsøg. Det fortælles i Ryst dig fri lydbog, at Tre-metoden består af syv simple øvelser, der kan udføres af enhver.

Få mulighed for at lære indholdet i Ryst dig fri og hør om, hvordan vi kan drage fordel af kroppens egen evne til at ryste. Videnskaben fortæller os nemlig, at det kan have en lang række positive effekter, hvis vi lærer at drage fordel af den. Lyt til Ryst dig fri lydbog gratis og hør om alt denne værdifulde information.

Informationer:

Oplæser: Morten Thunbo
Sprog: Dansk
Kategori: Religion og spiritualitet
Længde: 5 timer og 32 minutter

Ryst dig fri: Handling

David Berceli har skrevet Ryst dig fri, og på dansk er Ryst dig fri lydbog oplæst af Morten Thunbo. I Ryst dig fri er der tale om en bog, der fortæller om den såkaldte Tre-metode. Lyt til Ryst dig fri lydbog gratis og hør mere om, hvad metoden kan, og hvordan man udfører de simple øvelser. Det fortælles i Ryst dig fri lydbog, at metoden består af syv simple øvelser, som kan udføres af enhver.

Berceli beskriver selv med Ryst dig fri, at øvelserne har til fordel at aktivere kroppens evne til at ryste af sig selv. Fra videnskaben ved vi nemlig, at alle pattedyr har en evne til at ryste, men for menneskers vedkommende har mange af os faktisk glemt det. Derfor kan vi ifølge Ryst dig fri lydbog være nødt til at skulle genlæse dette, for at få kroppen til at vibrere.

Lyt til Ryst dig fri lydbog gratis og hør om, hvad der sker inde i kroppen, når kroppen sættes i vibrationer. Berceli beskriver i Ryst dig fri, at det har en afslappende effekt på muskulaturen, Lyt til Ryst dig fri lydbog og hør om, hvordan dette kan være med til at forløse stress og traumereaktioner i nervesystemet. Alt i alt kan det være med til at bringe kroppen tilbage i dens naturlige balance.

Ryst dig fri er et værk, der henvender sig til alle, som ønsker at gøre noget ved deres egen krop. Dette er uanset, om det så er i form af stress, spændinger eller traumer i forskellige størrelser. Dette værk giver dig simple øvelser, der kan hjælpe dig godt på vej mod det bedre.

Om forfatteren: David Berceli

David Berceli er forfatter til Ryst dig fri. Berceli er PhD inden for stress, traumer og konflikthåndtering. Udover at være forfatter til det tidligere omtalte værk har David Berceli også udviklet et rehabiliteringsprogram ved navn TRE®, der i dag benyttes af internationale organisationer i mere end 50 lande.

Berceli har tidligere været i Danmark i 2018, hvor han afholdt en workshop. Han var også at finde i det danske landskab i 2013, hvor han afholdt en workshop for psykologer i Scleroseforeningen. Begge arrangementer har haft positive anmeldelser, og det kan derfor tænkes, at Berceli inden længe igen er at finde i Danmark.