Lydbøger » Så sagde vi du var moren

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Så sagde vi du var moren Lydbog

4.1/5

Forfatter: Majbritt Maria Lundgaard

lydbog og e-bog

Introduktion

Så sagde vi du var moren er en sætning, som mange kvinder højst sandsynlig godt kunne tænke sig at sige videre om sig selv. Så sagde vi du var moren er en dybt personlig selvhjælpsbog til alle nybagte mødre, som ikke kan genkende sig selv i den situation, som de pludselig befinder sig i.

Når euforien over graviditeten har lagt sig, og du indser, at du lige om lidt skal være den voksne og den ansvarlige for et helt andet menneske, da er det nogle helt andre tanker, der indfinder sig. Så sagde vi du var moren er en hudløst ærlig fortælling fra Majbritt Maria Lundgaard og hendes tid som mor for første gang. 

Informationer:

Oplæser: Majbritt Maria Lundgaard
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 4 timer og 54 minutter

Så sagde vi du var moren: Handling

Så sagde vi du var moren lydbog lægger ikke skjul på noget. Måske hænger det sammen med manglen på søvn og mængden af kaffe i skriveprocessen, men om det er den ene eller den anden årsag, maler det et ganske præcist og ærligt billede af, hvordan det er at blive mor første gang. Der er sikkert mange førstegangsmødre, som har fået deres nye barn i armene, hvorefter tanken har slået dem, ’Hvad gør jeg med det her barn?’. 

Så sagde vi du var moren lydbog gratis tager fat på alle de spørgsmål, der opstår i livet som mor for første gang. I modsætning til alle de bøger til førstegangsforældre, som omhandler alle de ting, du skal vide for at kunne passe din baby, så tager Så sagde vi du var moren lydbog fat på de spørgsmål, som alle nybagte mødre har, men ikke tør sige højt.

Hvordan finder man ud af, hvem man er som mor? Hvordan genfinder man sin egen identitet i sin selvopfattelse? Hvordan skal man lige forholde sig til den anden partner og forældre, som stadig gerne vil have opmærksomhed udover det skrigende barn? Tør man overhovedet tro på, at lysten til sex nogensinde vender tilbage efter den omgang, som underlivet blev presset igennem ved en hård fødsel?

I Så sagde vi du var moren lydbog gratis flyver der mange tanker rundt på siderne, som ikke er ukendte for mange mødre. Men for mange mødre er det tabutanker, som meget få mødre tør snakke højt om. Det bliver der nu gjort noget ved i Så sagde vi du var moren lydbog, hvor intet bliver skubbet under tæppet.

Om forfatteren: Majbritt Maria Lundgaard

Så sagde vi du var moren er Majbritt Maria Lundgaard første bog, men modtagelsen af denne har været langt over forventning. Det kan godt siges, at mange mødre har ventet på en bog, som tager fat på de omdiskuterede tvivl, der unægtelig opstår, når man kommer hjem med sit første barn. Hvor meget er man villig til at give afkald på sin personlige hygiejne, mens man samtidig kæmper for at kunne holde på sin egen blære igen. 

Den person man helst vil søge flugt og hjælp hos er sin egen mor, men hende ender man med at blive vred på af uforklarlige årsager. Det beskrives som mange fløjlsbløde ting at blive mor, men langt de fleste gange har folk glemt virkeligheden bag de søde smil. Det sørger Majbritt Maria Lundgaard for, at vi ikke glemmer med Så sagde vi du var moren.