Lydbøger » Sårbar

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Sårbar Lydbog

3.9/5

Forfatter: Ulla Hinge Thomsen

lydbog og e-bog

Introduktion

I Sårbar kan du lære at forstå, hvorfor vi som mennesker er sårbare. Ifølge forfatteren til Sårbar er det nemlig noget, som gælder for os alle sammen. Lyt til Sårbar lydbog og hør forfatteren fortælle om dette begreb, og hvordan det påvirker os som mennesker.

Det er dog også en bog, der indeholder råd til, hvordan man kan udnytte sårbarheden til noget positivt. Ifølge forfatteren er det første skridt, at vi skal stå ved, at vi er sårbare. Det er dog de færreste mennesker, der tør at stå ved sårbarheden i nutidens samfund. Hvis vi tør stå ved det, kan vi i stedet benytte sårbarheden mere positivt og komme til at leve mere frit.

Lyt til Sårbar lydbog gratis og få del i de erfaringer, som forfatteren har opbygget.

Informationer:

Oplæser: Anne Sofie Espersen
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 4 timer og 45 minutter

Sårbar: Handling

Forfatteren til Sårbar fortæller os, at vi som mennesker er sårbare. Dog behøver det ifølge vores forfatter ikke være en dårlig til, at vi er sårbare. Tværtimod argumenterer forfatteren til Sårbar for, at det kan være med til at gøre os stærkere som mennesker, hvis vi tør at stå ved vores sårbarhed. Hvis vi er i stand til dette, så beskriver Sårbar lydbog, at vi får mulighed for at leve mere frit.

Sårbar indledes ved, at ordet sårbar for mange mennesker forbindes med noget negativt. For det at være sårbar kan for mange af os i sidste ende bevirke, at vi bliver såret. Det er de færreste mennesker, der ønsker at føle på denne måde. Men i realiteten er sårbarhed ifølge forfatteren nøglen til et bedre liv fyldt med glæde, kærlighed og lyst til at leve.

Lyt til Sårbar lydbog gratis og hør, hvordan du selv kan lære at tackle din sårbarhed. Sårbar lydbog fortæller også, hvordan man kan blive bedre til at fri sig fra stress og bedre kunne bruge sin tid og sine kræfter på at kunne kontrollere sit liv. Kort sagt handler Sårbar om, hvordan man lærer at forstå sig selv bedre og kan bruge dette til at forbedre sit liv.

Sårbar er en bog, der er skrevet primært til voksne. Bogen bygger på generelt på forskning. Der inkluderes desuden viden fra eksperter, interviews samt forfatterens egne oplevelser. Hvis du er mere til lydbøger, kan du lytte til Sårbar lydbog, lige når du har lyst til det.

Om forfatteren: Ulla Hinge Thomsen

Ulla Hinge Thomsen står bag Sårbar. Hun blev født i 1971 og uddannede sig senere inden for journalistik fra Danmarks Journalisthøjskole samt blev can. mag. fra Københavns Universitet. Før Thomsen gav sig i kast med sit forfatterskab, arbejdede hun på diverse magasiner som for eksempel Magasinet Liv og Vores Børn, hvor hun fungerede som anmelder.

I sit forfatterskab har Ulla Hinge Thomsen udover tidligere nævnte værk udgivet flere bøger. Disse udgivelser tæller blandt andet ”Særligt sensitiv – en guide til det gode liv”, ”Tilgiv – sådan kommer du videre” og senest ”En duft af appelsin”. Alle bøger er udkommet på forlaget Rosinante.