Lydbøger » Sådan håndterer du besværlige personer

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Sådan håndterer du besværlige personer Lydbog

4/5

Forfatter: Sebastian Nybo

lydbog og e-bog

Introduktion

Besværlige mennesker er overalt omkring os. Sådan fortælles det i hvert fald i Sådan håndterer du besværlige personer. Derfor er det også vigtigt, at man lærer at håndtere andre mennesker på bedst mulige vis. Specielt på arbejdspladsen kan der opstå gnidninger, når forskellige mennesker med forskellige måder at arbejde på mødes.

Lyt til Sådan håndterer du besværlige mennesker lydbog gratis og få råd til at håndtere andre mennesker på bedre vis. Hvis du selv bliver bedre til dette, så kan du være med til at skabe et bedre arbejdsmiljø, privatliv eller et helt tredje sted, hvor der findes besværlige personer. Sådan håndterer du besværlige mennesker lydbog har værdifuld information til mange mennesker derude.

Informationer:

Oplæser: Mikkel Schou
Sprog: Dansk
Kategori: Fakta
Længde: 5 timer og 18 minutter

Sådan håndterer du besværlige personer: Handling

Med Sådan håndterer du besværlige personer får du råd til at håndtere personer, der ellers kan være yderst stressende at være i selskab med. Undersøgelser har nemlig vist, at hvis vi er omgivet af mennesker, der er vidt forskellige fra os selv, så kan der opstå konflikter. Ifølge Sådan håndterer du besværlige personer kan konflikterne især være svære, hvis vi ikke ved, hvordan vi skal håndtere situationen.

Lyt til Sådan håndterer du besværlige personer lydbog gratis og forstå de fire vigtige hovedpunkter i værket, når det kommer til håndteringen af besværlige mennesker. Det første punkt i Sådan håndterer du besværlige personer handler om at opnå effektive værktøjer til at forstå besværlige personer. Sådan håndterer du besværlige personer lydbog argumenterer nemlig for, at forståelsen er et vigtigt fundament for den videre håndtering.

Det næste skridt i Sådan håndterer du besværlige personer er at styrke samarbejdet mellem forskellige typer af mennesker. Der argumenteres i Sådan håndterer du besværlige personer lydbog for, at vi alle er individer, så det er vigtigt at kunne samarbejde med andre.

Sådan håndterer du besværlige personer argumenterer for, at når man er i stand til at overholde de to første skridt, så er man klar til det videre forløb. I det tredje skridt handler det nemlig om, at man er i stand til at bevare roen, når situationen spidser til. I fjerde og sidste skridt får man lejlighed til at genoverveje sine egne, firkantede holdninger.

Sådan håndterer du besværlige personer fortæller, at man i tredje og fjerde skridt trækker på den erfaring og viden, som man har opnået i de to første skridt. Lyt til Sådan håndterer du besværlige mennesker lydbog gratis og få nyttig information, som du kan bruge i hverdagen.

Om forfatteren: Sebastian Nybo

Sebastian Nybo er uddannet som erhvervspsykologisk rådgiver og forfatter til bogen Sådan håndterer du besværlige personer. Han tager desuden ud som foredragsholder, hvor han blandt andet taler om indholdet af Sådan håndterer du besværlige personer. Der er nemlig værdifuld viden at hente i dette værk for virksomheder såvel som privatpersoner, hvilket de flere priser for sit arbejde som foredragsholder vidner om.

Udover sit forfatterskab er Sebastian Nybo grundlægger og direktør for SEB-gruppen. Her har han opbygget mere end 25 års erfaring. Her arbejder han blandt andet som kursusafholder for virksomheder som Danske Bank, Novo Nordisk, Lego Google og TDC rundt omkring i landet og internationalt.