Lydbøger » Sæt dig selv og dit arbejdsliv fri

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Sæt dig selv og dit arbejdsliv fri Lydbog

4.1/5

Forfatter: Liselotte Ellegaard

lydbog og e-bog

Introduktion

Alt for mange sidder fast i et arbejde, som de ikke har passionen til at yde deres bedste til. Men der findes metoder, hvorpå du kan få både mere frihed og passion omkring dit arbejde.

Sæt dig selv og dit arbejdsliv fri er en udførlig vejledningsbog, der kan hjælpe dig med at nå dine arbejdsmål. Bogen hjælper dig med at finde et arbejde, der tager udgangspunkt i din passion, som efterfølgende kan blive dit arbejde.

Ved at lytte til Sæt dig selv og dit arbejdsliv fri lydbog får du en god blanding af både guidning og konkrete handletrin. Disse kan nemt overføres til dit arbejdsliv.

Informationer:

Oplæser: Randi Winther
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 5 timer og 41 minutter

Sæt dig selv og dit arbejdsliv fri: Handling

Sæt dig selv og dit arbejdsliv fri sætter fokus på, hvordan du opnår en bedre frihed og lyst omkring dit arbejde. Bogen hjælper dig med at opnå et arbejde, hvor din passion og din interesse bliver en kombineret beskæftigelse. En beskæftigelse som du senere kan dele med andre i professionelt regi. Og slutteligt er det meningen bogen skal hjælpe dig med at gøre det til en solid levevej for dig.

Hvad end du endnu ikke er overbevist eller ej, så vil du med Sæt dig selv og dit arbejdsliv fri lydbog blive det. Du vil blive overbevist om, at din faglige passion har langt mere værdi, end du lige regner med. Og der findes de rette folk, som gerne vil betale for din passion for at hjælpe dem. Dette kan du høre om i Sæt dig selv og dit arbejdsliv fri.

En arbejdspassion kan udfolde sig på flere områder. Det kan komme sig af flere års livserfaring, som du gerne vil dele i form af coaching eller rådgivning. Det kan være personlige og spirituelle oplevelser, som giver dig en overraskende ekspertise, andre kan drage nytte af. Med hjælp fra Sæt dig selv og dit arbejdsliv fri finder du ud af, hvordan du vender dine styrker. Herved kan du gøre dem til din egen fordel for at opnå et bedre arbejdsliv.

Fordelen ved at lytte til Sæt dig selv og dit arbejdsliv fri lydbog gratis er, at du får øvelser ud fra decideret forskningsbaseret viden. Dertil får du forfatterens ærlige og personlige historie. Det er historien om, hvordan hendes iværksætterrejse bragte hende til den ro i hendes arbejdsliv, som hun har nu.

Om forfatteren: Liselotte Ellegaard

Liselotte Ellegård har med Sæt dig selv og dit arbejdsliv fri skrevet sin første bog. Målet er at hjælpe så mange lyttere, som hun kan. Selv har hun et væld af professionstitler, hun kan drage nytte af. Alligevel tog det en livskrise for at finde ud af, hvad der var det rette i hendes arbejdsliv.

Det er den erfaring, som hun siden da har gjort til en selvstændig karriere. Denne har også bragt hende rundt i hele landet. Liselotte er desuden en del af det største netværk for kvindelige iværksættere i Danmark.

Du kan finde Sæt dig selv og dit arbejdsliv fri lydbog gratis på flere forskellige lydbogsplatforme, hvor du kan få indsigt i Liselottes viden.