Lydbøger » Sæt kursen

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Sæt kursen Lydbog

4.3/5

Forfatter: Louise Fredbo Nielsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvem vil ikke gerne have fuldkommen styr på sin økonomi, uden at skulle bekymre sig om noget i den retning? Sæt kursen er bogen for dig, der drømmer om et bedre økonomisk overblik, og hvor du får mange gode råd til et bedre økonomisk liv. 

Som mange andre danskere har du uden tvivl en kuffert fuld af spændende drømme, men som så mange andre, er det økonomien, der spænder ben for det hele. Det kan bogen Sæt kursen hjælpe dig med, så du i sidste end kommer på ret kurs igen.

Med input fra andre økonomiske eksperter og kendte kvinder i store stillinger, får du de bedste råd i Sæt kursen til at få det bedste overblik over din økonomi.

Informationer:

Oplæser: Randi Winther
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 5 timer og 40 minutter

Sæt kursen: Handling

Sæt kursen lydbog er den rette bog til dig, der gerne vil danne dig et bedre og stærkere overblik over din økonomi. Hvis du drømmer om en økonomi, hvor pengene arbejder for dig og ikke omvendt, er Sæt kursen lydbog gratis det rette valg for dig. Der findes mange store drømme, som altid afhænger af den rette økonomi. Det kan være lige meget, om det er drømmen om at rejse jorden rundt med familien i campingvogn, eller ideen om en tidlig pension. Begge dele afhænger af den rette økonomi.

Med Sæt kursen lydbog får du en række gode råd og strategier, som du nemt selv kan implementere i din hverdag for, at det skal give dig en bedre og styrket økonomi.

Sæt kursen lydbog har også mange andre værktøjer og indirekte måske kærlige spark i bagenden, som til sammen skubber dig mere og mere over i et hjørne, hvor du bliver tvunget til at danne dig et overblik over din økonomi. Det lyder barskt, og det skal ikke nægtes, at i situationen er det uden tvivl hårdt arbejde. Men når først du er nået til vejs ende og har brugt Sæt kursen lydbog gratis, vil du have opnået fantastiske resultater.

I Sæt kursen fortæller mange forskellige eksperter om, hvordan de har gjort for at være kommet endnu tættere på det sagnomspundne liv, der er i en sikker og økonomisk frihed. Hertil får du en håndfuld andre råd fra kendte kvinder, der alle har kæmpet for at få den flotte økonomi, de har den dag i dag. Alt sammen for at du kan opnå samme resultater til at få det liv, som du har drømt om så længe.

Om forfatteren: Louise Fredbo Nielsen

Forfatteren til Sæt kursen er Louise Fredbo-Nielsen, og hun er, hvad vi kan kalde fremtidsforsker. Sæt kursen er hendes første og indtil videre eneste bog, men det bliver sikkert ikke den sidste. Hendes baggrund inden for International Business & Politics fra mange andre lande i hele verden bevidner om evner indenfor innovation og iværksætteri.

Louises historie tæller selv en økonomisk fiasko, som hun har arbejdet sig frem og op efter. Hun kender selv til den angst det er at åbne for sin konto, og smugkigge på det skræmmende beløb. Det er den baggrund, der har bragt hende til det sted, hvor hun er i dag, som prisvinder og foredragsholder i hele Danmark, når hun ikke holder foredrag i resten af verden.