Lydbøger » Sagaen om isfolket

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Sagan om isfolket Lydbog

4/5

Forfatter: Margit Sandemo

lydbog og e-bog

Introduktion

Den historiske samt romantiske roman Sagaen om Isfolket, er skrevet af den norske/svenske forfatter Margit Sandemo. Hun var meget aktiv i sit forfatterskab, og skrev værker indtil hun blev 89 år.

Romanen følger den 17-årige Silje i året 1581. Hun har mistet hele sin familie til pesten. Det samme har to andre børn, som nu har dannet en lille gruppe. De er alle udsultede og leder efter varme i det kolde klima. De tager lidt ud af Trondheim, hvor der er store bål. Her brændes ligene af de døde.

Der er én mand som kan redde dem. Silje skræmmes af ham, men han er også tiltrækkende.

Informationer:

Oplæser: Anne Lynggård
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 7 timer og 34 minutter

Sagaen om isfolket: Handling

Den historiske samt romantiske roman Sagaen om Isfolket er skrevet af den norske samt svenske forfatter Margit Sandemo. Forfatteren var aktiv forfatter indtil hun blev 89 år, og hendes værker nåede frem på den internationale litterære scene, hvor romanerne modtog stor ros hos læsere samt anmeldere. Forfatteren nåede at skrive 180 bøger i hendes lange forfatterskab.

Sagaen om Isfolket er første bind i denne serie om Isfolket og Silje. Man kan med fordel lytte til Sagaen om Isfolket lydbog gratis, som er første del af en meget spændende, romantisk og historisk serie.

I Sagaen om Isfolket er læseren placeret i 1581 omkring Trondheim.

I Sagaen om Isfolket lydbog introduceres man til den centrale person Silje. Silje er kun 17 år, og hun har allerede mistet hele sin familie. Hun mistede sin familie til den grufulde sygdom ved navnet pest. Den eneste form for familie hun har nu er to børn, der også havde mistet deres forældre samt familie til denne sygdom.

Man hører i Sagaen om Isfolket lydbog, at de går sultne rundt i det kølige klima. De går lidt ud af Trondheim. Dette gør de grundet bålene. Bål hvor ligene af de pestramte brændes. Her varmer de sig, mens de udspekulerer en plan for at finde mad.

Der er dog én mand der kan redde dem, og han tilhører Isfolket. Silje mener at han virker skræmmende, dog underligt tiltrækkende. Man kan med fordel lytte til Sagaen om Isfolket lydbog gratis.

I Sagaen om Isfolket lydbog hører man om en kamp mellem det onde og det gode, men også en fortælling om kærlighed samt historie.

Om forfatteren: Margit Sandemo

Margit Sandemo var en Svensk samt norsk forfatter, som levede i det 20. århundrede. Specifikt levede hun fra 1924 til 2018, og hun nåede derfor at blive 94 år. Forfatteren har skrevet adskillelige populære værker, som er nået frem på den internationale litterære scene. I Sverige voksede forfatteren op, og her skrev hun diverse svenske værker. Da hun blev ældre, valgte hun at flytte til Norge.

I midten af 1960’erne debuterede hun med sit første værk, som var en roman. I alt har hun formået at skrive omkring 180 bøger i sit lange samt succesrige forfatterskab. Hun har derfor haft en meget aktiv rolle som forfatter, og hun skrev bøger helt frem til 2013, hvilket var fem år før hun døde. Forfatteren var derfor stadig aktiv forfatter som 89-årig.