Lydbøger » Sagen om Amagermanden

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Sagen om Amagermanden Lydbog

4.5/5

Forfatter: Claus Buhr & Vicki Therkildsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Nogle sager sidder bedre fast på nethinden end andre, hvilket også er tilfældet med Sagen om Amagermanden. Det skulle tage politiet mere end 23 år, før de endelig fik fanget den voldsforbryder, som politiet og medierne havde døbt Amagermanden. I Sagen om Amagermanden bliver der sat fokus på de mange indviklede dele, som led til konklusionen på en af Danmarks værste forbrydere i mere end to årtier.

Sagen om Amagermanden er skrevet af to journalister, som har gravet dybt i arkiverne for at finde de artikler og dokumenter, som var med til at fælde Amagermanden i sin tid. De sætter det sammen i et forsøg på at skabe et billede af en sag, som endelig endte med en mand bag tremmer.

Informationer:

Oplæser: Torben Sekov
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 32 minutter

Sagen om Amagermanden: Handling

Sagen om Amagermanden lydbog er den foruroligende historie om Marcel Lychau Hansen og hans dybt makabre karriere som voldsforbryder. Det skulle tage politiet mere end to årtier at fange ham, til trods for de utallige drab han begik i den periode. For slet ikke at glemme de mange voldtægter, som også kunne skrives på hans forbryder-cv. 

I Sagen om Amagermanden lydbog gratis finder de to journalister dokumenter, der viser, at Marcel begik sit første mord allerede i 1987. Et mord, som politiet faktisk godt kunne have opklaret og fængslet Marcel Hansen for, hvis ikke det var fordi, at Drabsafdelingen begik den fejl at udlevere et forkert alibi i den sag. I stedet gik der yderligere 23 år, før politiet i 2010 kunne anholde Marcel Lychau Hansen.

Det er de to journalister, Vicki Therkildsen og Claus Burh, som i Sagen om Amagermanden har gravet dybt i arkiverne og fundet de vigtige dokumenter i sagen. Det er dokumenter, som belyser, hvordan en seriemorder blev skrevet ind i Danmarkshistorien som en af de værste, der ovenikøbet formåede at lede politiet på vildspor i mere end 20 år.

I Sagen om Amagermanden lydbog gratis bliver der præsenteret en række dokumenter, som afslører en betydelig mængde fejl fra politiets arbejde, der forløb sig over tæt på et kvart århundrede. Sagen om Amagermanden lydbog skulle vise sig at blive en menneskejagt på tid, som forløb på 12 nervepirrende dage for både politi og resten af Danmark. Men resultatet blev det ønskede; nemlig at Amagermanden endte bag tremmer.

Om forfatteren: Claus Buhr & Vicki Therkildsen

Sagen om Amagermanden er Vicki Therkildsens første bog, mens Claus Buhr tidligere har skrevet en bog om de mange oplevelser, der forekommer på en politigård. Sagen om Amagermanden lydbog er deres første samarbejde, men den afspejler den professionalisme, som de begge er i stand til at udføre i deres arbejde.

Anmeldelserne for Sagen om Amagermanden har generelt været rigtig gode, hvilket viser danskernes interesse for sagen, som jævnligt trak nyhedsoverskrifter i løbet af de 23 år, det tog politiet at fange den notoriske forbryder. I Sagen om Amagermanden får læseren svar på de mange spørgsmål, der opstod i løbet af 23 år om, hvorfor det skulle tage så lang tid at fange en enkelt mand.