Lydbøger » Samfundskontrakten

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Samfundskontrakten Lydbog

4.3/5

Forfatter: Tue Mantoni

lydbog og e-bog

Introduktion

Den succesfulde forfatter ved navn Tue Mantoni har med udgivelsen af Samfundskontrakten forsøgt at invitere læseren ind blandt nogle af de mest succesfulde mennesker i Danmark. Lyt til Samfundskontrakten og hør historier fra diverse iværksættere, ledere og andre nøglepersoner i Danmark om, hvad der skal til for at drive en succesfuld forretning i Danmark.

For mange af de mennesker, der har bidraget til bogen, er der fokus på den unikke samfundskontrakt, som Danmark har skabt. Giv dig i kast med dette værk og hør om, hvordan Tue Mantoni forsøger at komme helt ind på livet af det komplekse samspil, der findes mellem det danske erhvervsliv og det omkringliggende velfærdssamfund.

Informationer:

Oplæser: Tue Mantoni
Sprog: Dansk
Kategori: Økonomi & Business
Længde: 4 timer og 20 minutter

Samfundskontrakten: Handling

Samfundskontrakten, der er skrevet af Tue Mantoni, inviterer læseren ind blandt nogle af de mest succesrige iværksættere, ledere og andre nøglepersoner i Danmark. Grundlaget for Samfundskontrakten lydbog er, at disse nøglepersoner diskuterer, hvad der skal til for at drive en virksomhed i Danmark. Undervejs i Samfundskontrakten tages der fat i alle dele helt fra, hvordan virksomheden opstår, trives og vokser sig større i Danmark.

Som navnet Samfundskontrakten indikerer, er der dog også fokus på det, der kaldes for den danske samfundskontrakt. Lyt til Samfundskontrakten lydbog gratis og hør om, hvordan virksomheder i Danmark holder den helt særlige danske samfundskontrakt i live og får efterladt et bedre samfund til de generationer, der kommer efter os.

Lyt til Samfundskontrakten lydbog gratis og hør værdifuld information fra en masse spændende mennesker. Samfundskontrakten lydbog indeholder for eksempel den tidligere forsknings- og uddannelsesminister Tommy Ahlers, bestyrelsesformanden Jim Hagemann Snabe, forfatter Tor Nørretranders og den såkaldte ”Lakridskonge” Johan Bülow. Fælles for disse mennesker er det, at de har opbygget succesfulde virksomheder og nu har ønsket at videre give værdifuld information.

Undervejs i Samfundskontrakten forsøger forfatter Tue Mantoni dog også selv at reflektere over sin egen karriere. Mantoni beskriver selv, at det har været vigtigt for ham ikke at skrive en erhvervsfaglig bog. I stedet har han valgt at fokusere på en lang række succeshistorier, og hvordan velfærdssamfundet er en nødvendig del for erhvervslivet.

Lyt til Samfundskontrakten lydbog og hør om, hvordan Tue Mantoni kommer helt ind i kernen af det komplekse samspil mellem dansk erhvervsliv og det omkringliggende velfærdssamfund.

Om forfatteren: Tue Mantoni

Samfundskontrakten er skrevet af Tue Mantoni. Det er dog fra diverse stillinger som CEO i Bang & Olufsen og Triumph, at de fleste kender ham. I dag er Tue Mantoni primært beskæftiget inden for rådgivning og bestyrelse. Her arbejder han for eksempel unge iværksættere med at få mulighed for at udfolde og udvikle deres potentiale.

Tue Mantoni har desuden været formand for Vækstfonen, og er i dag næstformand hos Joe & The Juice samt bestyrelsesmedlem i GUBI. Udover sit bestyrelses- og iværksætteriarbejde har Tue Mantoni desuden givet sig i kast med at skrive bøger, hvor han forsøger at videregive informationer, der kan være nyttige for andre.