Lydbøger » Samme dag næste år

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Samme dag næste år Lydbog

4.1/5

Forfatter: David Nicholls

lydbog og e-bog

Introduktion

Samme dag næste år er en lydbog om at blive voksen og at finde sin egen vej i livet.

I løbet af fortællingen følger vi Emma og Dexter. Vi møder dem første gang d. 15. juli 1988, hvor de netop vågner fra deres dimissionsfest.

Livet ligger foran dem, men hvilken vej vil de vælge at gå? Når du lytter til Samme dag næste år lydbog, vil du følge Emma og Dexter de næste 20 år af deres liv.

Du kan høre Samme dag næste år lydbog gratis, hvis du har lyst til at fordybe dig i en original og kærlig historie om livet.

Informationer:

Oplæser: Louise Herbert
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 15 timer og 36 minutter

Samme dag næste år: Handling

Samme dag næste år er en velskrevet og bevægende lydbog om livet. Vi bliver introduceret til hovedpersonerne, Emma og Dexter, dagen efter de er dimitteret.

Dette er startskuddet på en fortælling om Emma og Dexters liv de næste 20 år. Lydbogen er opbygget således, at du får et kig ind i både Emma og Dexters liv én gang om året.

Emma og Dexter er meget forskellige, men udvikler alligevel et vigtigt venskab i løbet af årene.

Emma er en intelligent og fornuftig pige, der lever et almindeligt liv i middelklassen. Dexter er derimod en mere overfladisk dreng fra overklassen, der lever det hurtige liv.

Når du lytter til Samme dag næste år lydbog, vil du høre om, hvordan Emma og Dexters forhold udvikler sig. De er som udgangspunkt kun venner, men kan man både være venner og udvikle en kærlighedsrelation på samme tid?

Hvis du er til en romantisk, men samtidig rørende og medrivende fortælling, bør du lytte til Samme dag næste år lydbog gratis. Du bliver som en flue på væggen i Emma og Dexters liv. Dette giver med stor sandsynlighed også anledning til nogle refleksioner over dit eget liv.

Én ting er helt sikker; du har en både unik og fantastisk roman i vente. Faktisk er bogen blevet så populær, at den også er blevet indspillet som en Netflix-serie.

Om forfatteren: David Nicholls

Samme dag næste år er skrevet af David Nicholls.

Han er en engelsk forfatter af både romaner og manuskripter. Han udgav sin første roman i 2003 og har sidenhen løbende udgivet flere værker.

Han har vundet flere priser for sit forfatterskab, herunder Galaxy Book of the Year Award, Specsavers National Book Awards og Honorary DLitt.

David Nicholls er en mand, der forstår sig på formidling og at digte en fængende og relevant historie. Hvis du vælger at høre Samme dag næste år lydbog, vil du forstå, hvad vi mener med dette.