Lydbøger » Samtykket

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Samtykket Lydbog

4.9/5

Forfatter: Vanessa Springora 

lydbog og e-bog

Introduktion

Vanessa Springora forsøger i dette værk at tale om noget, der kan være svært at tale om for mange mennesker. Dette værk handler nemlig om, hvordan Vanessa Springora i en alder af blot 13 år blev udsat for overgreb af en 50-årig mand. Den 50-årige mand, der omtales som G.M., er kendt for at have erotiske forhold til unge piger og drenge, og Springora er den næste i en lang række.

Det fortælles i denne lydbog, at de to mødes til et middagsselskab. Herefter udvikler historien sig dramatisk, for G.M. begynder at overdynge den purunge Vanessa med kærlighedsbreve, hvorefter hun kommer længere og længere ind i kløerne på manden. Lyt til denne ærlige fortælling om at være udsat for noget, der kan være enormt svært at tale om.

Informationer:

Oplæser: Anne Merete Storm-Olsen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 3 timer og 29 minutter

Samtykket: Handling

Vanessa Spingora tager med Samtykket fat i noget af det, der kan være utroligt svært at tale om. Du kan nu give dig i kast med Samtykket lydbog, der på dansk er oplæst af Anne Merete Storm-Olsen og høre en historie om en kun 13-årig pige, der er sårbar og en smule forsømt. Denne pige omtales som V, og det er hendes historie, som vi følger i Samtykket lydbog.

Samtidig introducerer Samtykket os også til G.M., der er en 50-årig mand. G.M. er uddannet forfatter, og han er lidt af en berømthed inden for denne verden. Det fortælles dog også i Samtykket lydbog, at han har en mørk side. Lyt til Samtykket lydbog gratis og hør om, hvor G.M. er kendt for at have erotiske forhold til både purunge piger i Paris og små, filippinske drenge.

Samtykket fortæller, at V og G.M. en dag mødes til et middagsselskab. Herefter udvikler forholdet sig, for G.M. begynder at overdynge hende med kærlighedsbreve. Det er for meget for den kun 13-årige pige, og inden længe slår hans rutinerede forførelseskunst benene væk under hende. Lyt til Samtykket lydbog gratis og hør om, hvordan V inden længe føler, at hun har fundet den store kærlighed.

Der går ikke længe, før V’s mor giver tilladelse til, at forholdet kan blomstre, hvorefter V flytter ind i G.M.s lejlighed. Det viser sig dog inden længe i Samtykket, før V indser, at alt ikke er, som det skal være. Lyt til Samtykket og hør Vanessa Spingora fortælle om, hvad det var, der skete for 30 år siden, da hun kun var et barn. Samtykket er et værk, der handler om psykisk sammenbrud, smerte, afmagt og skam.

Om forfatteren: Vanessa Springora

Den franske forfatter og filminstruktør Vanessa Springora blev født i 1972 og er måske bedst kendt for udgivelsen af Samtykket. I dette værk beskriver hun det seksuelle misbrug, som hun oplevede som blot 14-årig af forfatteren Gabriel Matzneff, der på dette tidspunkt var 49 år gammel. Det tidligere nævnte værk kom direkte ind på en lang række bestsellerlister.

Det var i 2003, at hun begyndte at arbejde som forfatter og filminstruktør. Siden da har hun arbejdet med at skrive og instruere flere udgivelser som for eksempel filmen ”Dérive”, der udkom i 2006, og TV-serien ”Quotidien”, som udkom i år 2016.