Lydbøger » Sandheden bag sandheden

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Sandheden bag sandheden Lydbog

4.1/5

Forfatter: Anne Holt

lydbog og e-bog

Introduktion

I Sandheden bag sandheden kommer Hanne Wilhelmsen til at stå overfor ikke mindre end fire mordsager, der alle lader til at være forbundet på en eller anden måde. Spørgsmålet er bare, hvordan de er forbundet? Hannes chef er overbevist om, at de har fanget den rette gerningsmand, og er ivrig efter at få sagen lukket. Men Hanne er ikke overbevist.

Sandheden bag sandheden er den syvende bog i serien om Hanne Wilhelmsen, der dagligt skal gøre sit arbejdet for at give en afslutning til mange efterladte, mens hun selv kæmper med at finde ro i sit privatliv. Denne gang er det en sag, som Hanne bliver nødt til at løse for at rette op på sin egen skæbne.

Informationer:

Oplæser: Julie Fabricius
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 11 timer og 4 minutter

Sandheden bag sandheden: Handling

Sandheden bag sandheden lydbog foregår i de smukke juledage. Og man skulle tro, at alt var idyl, og fredelige julesalmer var det eneste, man skulle bekymre sig om. Men sådan går det ikke for Hanne Wilhelmsen, da en decideret makaber sag trækker overskrifter i byen. Den lokale reder-familie, som i længere tid har været populær og økonomisk på toppen af kransekagen, findes en dag brutalt myrdet i deres overdådige luksuslejlighed i Sandheden bag sandheden lydbog gratis.

Men ikke nok med at de er blevet slået ihjel, forældrene og den ene søn er også blevet delvist fortæret på makaber vis. Overraskende nok er den anden søn stadig i live, og det kommer ikke som nogen overraskelse for hverken Hanne eller andre af hendes kollegaer, at det er på den overlevende søn, at mistanken straks falder i Sandheden bag sandheden lydbog.

Hanne bliver hurtigt sat på sagen, men hun får også hurtigt en fornemmelse af, at en beslutning allerede er truffet for hende i denne sag. Det centrale politi lader til at være overbeviste, og de venter bare på, at Hanne bidrager med de rette beviser til at få dømt den efterladte søn i Sandheden bag sandheden lydbog gratis.

Det er først, da Hanne begynder at undersøge det fjerde lig i lejligheden, at hun begynder at danne en anden mistanke end sine chefer. Hvorfor befinder der sig en død skribent blandt den stenrige familie? En skribent som ovenikøbet var i færd med at skrive en bog om historien bag det norske politi. Hvis sandheden skal frem, må Hanne være klar til at grave den frem i Sandheden bag sandheden lydbog.

Om forfatteren: Anne Holt

Den norske Anne Holt regnes for at være blandt nogle af de bedste krimiforfattere i hele Skandinavien. Hun startede med at uddanne sig som jurist, men fik senere arbejde som journalist, inden hun tog styringen for sin egen advokatpraksis. Hun har sågar arbejdet en kort periode for det norske ministerie, men det var alt sammen, før hun begyndte at skrive krimier.

Nu til dags er det hendes hovedbeskæftigelse, og med Sandheden bag sandheden har hun skrevet hele syv bøger om den interessante Hanne Wilhelmsen. Serien om den atypiske politibetjent er hurtigt blevet en international succes, og læseren kan se frem til mange flere krimier fra Holt i samme stil som Sandheden bag sandheden.