Lydbøger » Sankt Psyko

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Sankt Psyko Lydbog

4.1/5

Forfatter: Johan Theorin

lydbog og e-bog

Introduktion

De fleste tænker ikke over, hvordan livet for børn udformer sig, når deres forældre bliver dømt som kriminelle, og dernæst psykisk syg i samme omgang. Det er præmissen for historien i Sankt Psyko, der handler om en børnehave og flere familieforhold, som krydser disse grænser.

Sankt Psyko handler om den kærlighed, der stadig kan være mellem forældre og barn, selv når forældrene har begået alvorlige kriminelle handlinger, som de i deres hoved sagtens kan forsvare, men ikke når det kommer til resten af samfundet. Sankt Psyko er historien om en mand, der får ansvaret for en række børn, der har forældre bag tremmer.

Informationer:

Oplæser: Tobias May Hertz
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 12 timer og 33 minutter

Sankt Psyko: Handling

Sankt Psyko lydbog fortæller historien om en børnehave. Men det er ikke en helt almindelig børnehave. Den er nemlig tilkoblet en helt speciel institution, hvor forældrene til børnene har deres daglige gang. Det drejer sig om Sankt Patricia, der er en sikret institution, hvor de kriminelle og psykisk syge bliver anbragt efter dom. Hos langt de fleste i lokalområdet bliver det bare kaldt for Sankt Psyko, og børnehaven dertil er ikke et helt almindeligt arbejdssted i Sankt Psyko lydbog gratis.

Det er netop også derfor, at Jan Hauger søger job som vikar i præcis den børnehave. Han er meget opsat på at få denne stilling, hvilket han også gør, og det står meget hurtigt klar for læseren, at Haugers mørke baggrund kan have en indflydelse på hans ønske om at få jobbet i Sankt Psyko lydbog.

Haugers primære opgave i børnehaven bliver at eskortere de pågældende børn gennem en række af underjordiske gange, som leder dem til besøgsværelserne på Sankt Patricia, hvor de kan besøge deres forældre. Som bogen forløber sig, lærer læseren mere og mere om Haugers dystre fortid, og det bliver mere og mere nervepirrende for hver lille detalje, der afsløres. Det bliver også klart, at han ikke er den eneste, som har flere motiver for at ville arbejde på Sankt Patricia. Faktisk har stort set alle medarbejdere mindst en hemmelighed, som hver dag truer med at vil stikke sit hoved frem i Sankt Psyko lydbog gratis.

Sankt Psyko lydbog er en psykologisk thriller, der næsten får dig til at råbe af karaktererne, når de begår fejl eller handlinger, der tydeligvis leder dem i problemer. Den vil skære i dit hjerte med en række karakterer, der har tydelige og store ar i sjælen.

Om forfatteren: Johan Theorin

Johan Theorin har skrevet mange spændende kriminalromaner og er mest kendt for sin serie Ølands Kvartetten, der begynder med Skumringstimen. Dette var også Theorins debutroman, som sidenhen er blevet oversat til mere end 12 forskellige sprog.

Sankt Psyko er en ny og enkeltstående thriller fra Theorin, der virkelig formår at få nakkehårene til at rejse sig. Der er forskruet kærlighed og mennesker, der for alvor har brug for hjælp på den ene og den anden side af de lukkede døre.

Foruden sine egne romaner, har Theorin også bidraget med noveller til forskellige krimi-novellesamlinger gennem årene. Hvis du er til nervepirrende og sindsoprivende spændende krimier, kan du roligt samle en Theorin krimi op, og bare gå i gang.