Lydbøger » Satans sommer

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Satans sommer Lydbog

4.5/5

Forfatter: Kim Faber, Janni Pedersen

lydbog og e-bog

Introduktion

Satans sommer byder på en en lokal advokat, der findes død i en lokal park, og Martin Juncker og Signe Kristiansen bliver endnu en gang kastet ind i ilden. Der er fart på historien i Satans sommer, som er det andet bind i serien. Følg den dramatiske historie i Satans sommer, der trækker tråde tilbage til Junckers fortid.

For hvad sker der, når der dukker et anonymt tip op, der fortæller, at terrorangrebet i København et halvt år forinden kunne være undgået? Og hvordan er Martins Junckers kone pludselig at finde midt i hele affæren?

Der er lagt op til djævelsk drama i Satans sommer, og du kan følg dette drama og se, hvordan historien i Satans sommer lydbog gratis udspiller sig.

Informationer:

Oplæser: Dan Schlosser
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 59 minutter

Satans sommer: Handling

Satans sommer er det andet bind i serien om Martin Juncker og Signe Kristiansen. Vi følger igen Juncker, der stadig befinder sig i Sandsted. Her lever han en tilværelse, hvor han er plaget dybt af mareridt omkring faderens død.

På et tidspunkt bliver en lokal advokat fundet død i en af byens lokale parker, og herefter bliver Martin Juncker endnu en gang kastet ud i en hæsblæsende efterforskning. I løbet af Satans sommer lydbog vil man kunne følge denne dramatiske efterforskning, der til tider trækker tråde tilbage til Junckers fortid.

Hele fortællingen i Satans sommer foregår dog ikke i den ellers så rolige by Sandsted. For I København modtager Junckers kone, Charlotte, et anonymt tip. Charlotte er journalist og arbejder med sit daglige skrivearbejde, indtil hun modtager dette tip. Tippet fortæller, at det dramatiske terrorangreb, som København led under et halvt år forinden, faktisk kunne være blevet forhindret.

Charlotte er ikke bleg for at stille sin mand spørgsmål, så hun konfronterer sin mand, der ledte efterforskningen, for dette anonyme tip. Martin Juncker benægter dog at have noget som helst kendskab til, at terrorangrebet kunne være blevet forhindret. Hør hvordan dette drama mellem mand og kone udspiller sig i Satans sommer lydbog.

Satans sommer lydbog fortæller om det spil, der nu foregår mellem Mads Juncker og Charlotte. For kan Charlotte virkelig stole på, at hendes mand ikke kender noget som helst til det, som det anonyme tip fortæller? Og hvis det virkelig er tilfældet, hvordan kan Mads Juncker nu beskytte sin familie mod onde kræfter, der forsøger at ødelægge familiens liv?

Følg den dramatiske fortælling i Satans sommer lydbog gratis. Lydbogen er oplæst af Dan Schlosser.

Mediernes anmeldelser:

"Læsere ... får nøjagtig, hvad de forventer og gerne vil have". 4 ud af 6 stjerner

Jyllands-Posten

"Hyggeligt spændende". 4 ud af 6 stjerner

Berlingske

Om forfatterne: Kim Faber, Janni Pedersen

Kim Faber og Janni Pedersen er forfattere til Satans sommer. Faber og Pedersen debuterede dog med Vinterland i 2019, hvilket er en kriminalroman. Kriminalromanen var en succes og solgte mere end 63.000 eksemplarer i Danmark. Populariteten førte yderligere til, at værket blev solgt til udgivelse i ni andre lande. De vandt Det danske Kriminalakademis debutant pris for denne bog.

De fleste danskere kender dog Janni Pedersen for sit arbejde som nyhedsvært på TV2, hvor hun blandt andet er blevet kåret til Årets Nyhedsvært af Billedbladet. Kim Faber er ligesom Janni Pedersen et kendt ansigt. Faber har tidligere arbejdet som nyhedsreporter i mere end 25 år.

Nu er de to tilbage i samarbejde om udgivelsen af Satans sommer.