Lydbøger » Savnet

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Savnet Lydbog

4.5/5

Forfatter: Michael Katz Krefeld

lydbog og e-bog

Introduktion

Den populære danske forfatter og manuskriptforfatter, Michael Katz Krefeld, har med Savnet skabt endnu en spændende fortælling. Savnet markerer det andet bind i serien om privatdetektiven Ravn. Lyt til Savnet lydbog og følg med, da Ravn pludselig bliver involveret i en sag, hvor en mand er forsvundet. Da Ravn begynder at undersøge mandens forsvinden, finder han dog hurtigt flere andre tilfælde, hvor andre mænd er forsvundet under lignende omstændigheder.

Lyt til Savnet lydbog gratis og følg den spændende fortælling, der bliver mere og mere kompliceret, jo mere Ravn dykker ned i sagen. Pludselig finder Ravn sig midt i en sag, der trækker tråde til rædsler fra fortiden. Får Ravn løst sagen i Savnet i tide?

Informationer:

Oplæser: Thomas Gulstad
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 12 timer og 13 minutter

Savnet: Handling

Savnet er en fortælling, der er skrevet af den populære forfatter Michael Katz Krefeld. Med Savnet har Krefeld nu givet læserne andet bind i serien om Ravn, der er privatdetektiv. På trods af, at Savnet er andet bind, er der dog stadig tale om en selvstændig fortælling.

Da vi møder Ravn i Savnet lydbog, går der ikke længe, før vores hovedperson bliver involveret i en sag, hvor en mand på sin vej mod et hemmeligt møde er forsvundet. Sporene i komplicerede at følge, men Ravn finder sig hurtigt på vej mod Berlin, hvor der trækkes tråde til Stasi-tiden.

Efterforskningen, som Ravn står for i Savnet, udvikler sig til en dramatisk jagt på sandheden for at finde ud af, hvem der står bag forbrydelsen. Der går heller ikke længe, før Ravn indser, at der er forsvundet flere mænd. I takt med, at efterforskningen bliver mere og mere kompliceret, finder Ravn sig nu i en situation, hvor der er liv på spil, for Ravn har undervejs fået vækket rædsler fra fortiden til live igen.

Du har nu mulighed for at lytte til Savnet lydbog gratis og følge denne spændende fortælling, som Michael Katz Krefeld har skabt til os. Tiden er knap, og der er liv på spil, for Ravn er ikke den eneste, der er på jagt. Lyt til Savnet lydbog og find ud af, om Ravn får løst sagen i tide, eller om de onde kræfter får stoppet hans efterforskning. Der er garanti for spænding med det andet bind i serien om Ravn.

Om forfatteren: Michael Katz Krefeld

Den danske forfatter Michael Katz Krefeld blev født i Gl. Holte i 1966 og er forfatter til blandt andet Savnet. Det var i 2007, at Krefeld for første gang trådte ind på den danske litteraturscene, hvilket skete med debutromanen ved navn ”Før stormen”. Derudover har han senest udgivet ”Nattens udyr”. Senere gav han sig også i kast med at arbejde som manuskriptforfatter på en række danske TV-serier.

I sit forfatterskab er Krefelds værker blevet oversat til en lang række sprog. Derudover har han også modtaget flere priser såsom Harald Mogensen-prisen og Krimimessens Publikumspris, som han modtog i henholdsvis 2016 og 2018.