Anmeldelse

Saxo Premium

Bedste kampagne på Saxo Premium lige nu

4.5/5

Sådan tilmelder du dig Saxo Premium gratis

  1. Klik her og bliv sendt til stedet, hvor det er muligt at tilmelde sig den gratis prøveperiode. Efter dette skal du nemt og enkelt udfylde informationerne, som er påkrævet for at få Saxo Premium gratis.
  2. Hent appen fra App Store eller Play Butik. Hvilken du skal benytte afhænger af, om din mobil benytter et Android- eller Apple styresystem. Ved at hente appen vil du kunne lytte til dine favoritlydbøger hvor end du befinder dig.
  3. Du kan nu nyde godt af de mange fordele, som Saxo Premiums app vil give dig. Disse dækker blandt andet over at få adgang til de bedste lydbøger offline, benytte spolefunktionen, benytte sleep-timer eller ændre oplæsningshastigheden. Derudover får du med medlemskabet gratis adgang til Danmarks største udvalg af e-bøger og lydbøger.
  4. Ønsker du ikke at fortsætte dit medlemskab, så skal du huske at afmelde dette inden, at prøveperioden er udløbet. Vi har dog selv draget meget fordel af at have vores medlemskab, hvorfor vi har fortsat vores abonnement efter den gratis prøveperiode.

Såfremt du ønsker at få mere at vide om lydbogstjenesten inden, at du opretter dit medlemskab, så kan du læse den fulde Saxo Premium anmeldelse herunder. Se et overblik over lydbogstjenester her.

Saxo Premium Anmeldelse

I vores Saxo Premium anmeldelse vil der blandt andet blive set på eventuelle rabatkoder og den generelle pris for abonnementet. Ydermere vil der blive givet en detaljerig gennemgang af Saxo Premiums app. Her vil det blive forklaret på letforståelig vis, hvordan man bedst muligt får gavn af de fordelagtige funktioner, som appen tilbyder. Herved vil du kunne få mest ud af de mange gratis lydbøger.

Ydermere vil der blive forklaret lidt om lydbogstjenestens historie. Derudover vil du også kunne finde frem til, hvordan du kontakter deres support. Slutteligt vil det blive forklaret, hvordan du kan afmelde dit medlemskab. Dette vil dog kun være nødvendigt for dig at læse, hvis du har besluttet dig for, at du ikke ønsker at fortsætte dit medlemskab, når den gratis prøveperiode er udløbet. Vi anbefaler dog, at du giver bogtjenesten en god chance, da du hurtigt vil finde ud af, hvor meget glæde det at lytte til lydbøger kan give dig.

Føler du ikke, at du har tiden til at læse vores fulde anmeldelse, så kan du nedenfor se et overblik over vores samlede vurdering. Her vil du kunne se nogle af de mange fordele du vil opnå, hvis du vælger at oprette et medlemskab.

Samlet Overblik

4.5/5

Saxo Premium Rabatkode

Det er ikke muligt at få en decideret Saxo Premium rabatkode udover den 30 dages gratis prøveperiode. Med et Saxo Premium medlemskab er det dog muligt at få rabatter i form af de mange tilbud, som du kan få på køb af almindelige fysiske bøger. Her vil du nemlig få adgang til helt unikke medlemspriser.

Lydbogstjenesten har altid 30 dages gratis prøveperiode. Såfremt du benytter denne side til at blive viderestillet, vil du komme direkte til det sted, hvor du kan få den gratis prøveperiode.

Saxo Premium Pris

Såfremt du sidder og tænker ”hvad koster Saxo Premium?”, så vil du kunne få svar på dette her. Det er muligt at få bogtjenesten gratis såfremt du husker at afmelde dit medlemskab inden de 30 dage er gået. Vi på Gratislydbog.dk har dog haft stor glæde ved vores medlemskab, hvorfor vi har valgt at beholde det efter prøveperiodens udløb. Dette skyldes særligt det faktum, at du har adgang til et kæmpe udvalg af lydbøger. Dette betyder, at du stort set altid vil kunne finde den lydbog, som du ønsker at høre. Hvis man vælger at beholde sit medlemskab som os, vil man skulle betale 99 kr. om måneden.

Denne pris mener vi er rigtig god, hvilket også har noget at gøre med, at det er en af de billigste på markedet for lydbøger. Det store udvalg af bøger gør, at du nemt kan vælge en lydbog, som passer lige netop til dig. Ønsker du at høre en bog, som er afslappende, underholdende eller en bog, som kan gøre dig klogere indenfor et område, så vil alle disse være mulige. Det smarte ved at bruge Saxo Premiums app er særligt, at man altid har sine yndlingsbøger lige ved hånden og derfor ikke skal besøge biblioteket for at låne en lydbog.

Saxo Premium App

Vi vil nu gennemgå delene af appen, hvorved du vil få kendskab til brugbare funktioner. De forskellige funktioner vil man kunne bruge, når man lytter til lydbøger gratis, men man vil også kunne benytte funktionerne, når man er på udkig efter nye og spændene lydbøger.

Forside

På appens forside, er det muligt at vælge, hvorvidt man vil have vist alle bøger, eller kun enten e-bøger eller lydbøger. Derudover vil man kunne se forskellige emner såsom ”månedens forfatter”, ”populære bøger”, nyheder – lydbøger”, ”stærke krimier”, ”historiske romaner” og meget mere. Du kan derfor med fordel bruge forsiden til at udforske de mange forskellige bøger, som der er mulige at læse.

Sleep-timer

Med sleep-timer kan du nemt og enkelt få den lydbog, som du hører, til at stoppe med at afspille, når der er gået et vist antal minutter eller timer. Dette er især brugbart, hvis du kan lide at høre lydbog inden, at du skal sove. De fleste synes, at det er irriterende at skulle stoppe sin lydbog lige inden, at man falder i søvn. Dette skyldes, at man ikke får slappet helt af på samme måde, da man hele tiden skal være opmærksom på, om man er lige ved at falde i søvn.

Man kan nemt indstille sleep-timeren ved at trykke på de 3 vandrette streger, som vil være synlige, når du er inde på den lydbog, som du ønsker at lytte til.  Når du har trykket på de 3 vandrette streger, skal du vælge ”lydbog sleep timer”. Herefter vælger du blot, hvor lang tid du ønsker der skal gå, før din lydbog stopper afspilningen.

Bogmærke

I appen vil der helt automatisk blive holdt styr på, hvor langt man er kommet i den lydbog, som man hører. Man behøver derfor ikke selv at skulle finde frem til det nøjagtige sted hver gang. Ønsker man dog alligevel at huske på bestemte steder i bogen, så er det muligt at sætte et bogmærke. I forbindelse med bogmærket vil man have muligheden for at skrive en kommentar. Dette kan for eksempel være fordelagtigt, hvis man hører en livsstilsbog eller en faglitterær bog, hvor man ønsker hurtigt at kunne finde tilbage til gode pointer.

Saxo Premium Offline

Som de fleste andre lydbogstjenester, har du muligheden for at benytte Saxo Premium offline. Dette betyder altså, at du ikke behøver at have internetforbindelse, imens du hører dine yndlingslydbøger.

Det kan særligt være et problem med manglende internetforbindelse, når man er ude at rejse. Når man rejser, har man dog ofte tid til at fordybe sig i en god bog, hvorfor offline-funktionen er meget fordelagtig. En lang tur i flyet vil gå meget hurtigere, hvis man kan høre en dejlig bog samtidig.

Afspilningshastighed

Med Saxo Premiums app vil du kunne justere, hvor hurtigt din lydbog skal oplæses. Afspilningshastigheden kan variere fra 85% til 150%, hvor 100% er standardhastigheden. Dette er en meget fordelagtig indstilling, da det betyder, at man kan variere tempoet alt efter sværhedsgraden af den bog, som man hører.

Hører man faglitteratur vil man ofte have et behov for at høre bogen i et lidt langsommere tempo end normalt, da man så ikke vil misse helt lige så meget viden. Hører man derimod en fornøjelsesbog, som er let at forstå, så vil man ofte gerne have tempoet lidt højere end normalt.

Sælg dine bøger gennem appen

Bogstjenesten kan mere end bare at give dig adgang til utroligt mange gode lydbøger og e-bøger. Dette skyldes, at det også er muligt at købe en lang række forskellige bøger gennem Saxos hjemmeside. Med deres app, har de formået at koble disse to verdener ved at gøre det muligt for brugerne af appen at sælge deres egne bøger.

Vælger du at trykke på knappen ”Mere” på forsiden, har du mulighed for at vælge ”Sæt til salg”. Du kan her vælge at scanne stregkoden på den bog, som du ønsker at sælge eller indtaste bogens oplysninger ind manuelt. Du har et nemt og overskueligt overblik over, hvilke bøger du har til salg, hvilke du skal have afsendt og hvilke du allerede har fået solgt.

Vi vurderer denne mulighed ved appen til at være en smart og alternativ benyttelse af appen. Dog vurderer vi også, at det ikke vil være størstedelen af brugerne, som vil benytte muligheden for at sælge sine egne bøger. Dette skyldes, at man ofte vil downloade appen med det formål at høre lydbøger og læse e-bøger. Muligheden for at sælge bøger på appen er derfor ukendt for mange af brugerne.

Fra Politiken Books til Saxo.com

Politiken Books blev d. 1. juli 2019 lagt sammen med Saxo.com. Dette blev gjort for at give de danske bogelskere endnu bedre oplevelser med deres læsning. Politiken Books og Saxo.com har været under samme koncern, nemlig Politikens Hus, hvorfor sammenlægningen har givet rigtig god mening. Har du tidligere haft Politiken Books, vil alle dine bøger, gavekort og balance blive flyttet med over i dit nye abonnement.

Med den nye sammenlægning af de to, får du nu adgang til langt flere lydbøger og e-bøger samtidig med, at du drager fordel af medlemspriser og fri fragt på køb af bøger. Sammenlægningen har derfor udelukkende betydet flere fordele til brugerne.

Saxo Premium Kontakt

Inkorporeret i appen er der mulighed for at tage kontakt til deres support. Vælger du at trykke på knappen ”Mere” på forsiden og herefter ”Hjælp”, vil du få adgang til at få hjælp til en lang række problemstillinger. Her kan du også læse mere om, hvordan du afmelder dit medlemskab, såfremt du ikke ønsker at fortsætte det efter prøveperiodens udløb. Derudover vil det også være muligt at ringe til deres supportteam på telefon 38 15 05 10 og få personlig hjælp.

Tilmeld Saxo Premium gratis

4.5/5
  1. Klik her og herefter vil du blive sendt til stedet, hvor det er muligt at tilmelde sig den gratis prøveperiode. Efter dette skal du nemt og enkelt udfylde informationerne, som er påkrævet for at få Saxo Premium gratis.
  2. Hent appen fra App Store eller Play Butik. Hvilken du skal benytte afhænger af, om din mobil benytter et Android- eller Apple styresystem. Ved at hente appen vil du kunne lytte til dine favoritlydbøger hvor end du befinder dig.
  3. Du kan nu nyde godt af de mange fordele, som Saxo Premiums app vil give dig. Disse dækker blandt andet over at få adgang til de bedste lydbøger offline, benytte spolefunktionen, benytte sleep-timer eller ændre oplæsningshastigheden. Derudover får du med medlemskabet gratis adgang til Danmarks største udvalg af e-bøger og lydbøger.
  4. Ønsker du ikke at fortsætte dit medlemskab, så skal du huske at afmelde dette inden, at prøveperioden er udløbet. Vi har dog selv draget meget fordel af at have vores medlemskab, hvorfor vi har fortsat vores abonnement efter den gratis prøveperiode.

Var Saxo Premium ikke en lydbogsapp for dig? Så tag et kig på vores anmeldelser af andre populære lydbogsapps her: