Lydbøger » Se dagens lys

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Se dagens lys Lydbog

4.1/5

Forfatter: Svend Åge Madsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Se dagens lys kan af nogle omtales, som det danske svar på 1984, skrevet af George Orwell. Svend Åge Madsen skrev Se dagens lys tilbage i 1981, hvor han forudsagde en fremtid, som ingen havde tænkt over, men som i dag måske ikke virker så ukendt eller skræmmende.

Det er en fremtid, hvor der hver dag gøres alt for at holde menneskene lykkelige. Til det formål er der blevet opfundet mange nye metoder, som skal fjerne ulykken og forstærke lykken i Se dagens lys.

Men som enhver anden fremtidsroman er det kun et utopi, indtil nogen finder en fejl og begynder at stille spørgsmål, hvilket også kommer til at ske i Se dagens lys.

Informationer:

Oplæser: Christian Engell
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 6 timer og 6 minutter

Se dagens lys: Handling

Se dagens lys lydbog udspiller sig i en fremtid, som ingen helt ved, hvornår er. Læseren ved blot, at det er en fremtid, hvor hele verden har gjort en umenneskelig indsats for at sikre den menneskelige lykke. I Se dagens lys lydbog gratis er der oprettet et system, der er skabt til at styre hele verden og hele menneskeheden. Et system som styres af en enkelt maskine.

I Se dagens lys lydbog er der blevet gjort et stort stykke arbejde ud af at finde kilden til menneskers evige ulykke. Svaret har vist sig at være et nyt liv hver eneste dag. Således er verden nu skruet sammen til, at alle mennesker får et nyt liv hver evigt eneste dag i Se dagens lys lydbog gratis. Det indebærer alt lige fra arbejde til dit hjem til din familie. Alt sammen bliver skiftet ud hver nat. 

Det er et indgreb, som skal forebygge den genkendelige hverdag og kontinuitet, som viste sig at være årsagen til ulykke hos mange mennesker.

I Se dagens lys lydbog lyder det til at gå ganske godt for menneskeheden i dette nye system. Men et utopi er kun et utopi, så længe alle er med på tankegangen. Og da to beboere pludselig forelsker sig vanvittigt i hinanden, har de ikke lyst til at give op på hinanden efter blot en dag sammen. Trangen til at nedbryde det opsatte system vokser i takt med forelskelsen, og de bliver tvunget til at træffe nogle livsændrende valg i Se dagens lys.

Om forfatteren: Svend Åge Madsen

Svend Åge Madsen har skrevet dusinvis af romaner, hvoraf langt de fleste stiller spørgsmålstegn ved den moderne civilisation. Før Svend Åge Madsen blev forfatter på fuld tid, underviste han fra tid til anden i matematik. Den stil, som Svend Åge Madsen har, der kombinerer filosofi med humor, har gjort ham til en af de meste læste forfattere i Danmark.

Emnerne i Svend Åge Madsens romaner spænder vidt og bredt, men de formår alle at sætte gang i en masse tanker, hvilket også er tilfældet med Se dagens lys. Heri har han skabt en fremtid, som i det 21. århundrede måske ikke er nær så skræmmende eller uvirkeligt, som det var tilbage i 1980’erne.