Lydbøger » Se mor, jeg danser

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Se mor, jeg danser Lydbog

4.6/5

Forfatter: Puk Elgård

lydbog og e-bog

Introduktion

Hele Danmarks Puk Elgård fortæller om sin tavse barndom, der på overfladen lød så godt. Se mor, jeg danser er Puk Elgårds første biografi, hvor hun ikke lægger skjul på noget. Hun fortæller åbent og ærligt om en kamp med angst, der forfulgte Puk Elgård i længere tid end hvad godt er. Samtidig er Se mor, jeg danser også en åben og ærlig fortælling, at det unægtelig også bliver en fejring af det liv, som Puk Elgård har fået opbygget sig.

Se mor, jeg danser tager os med ind i en familie, som i mange år er enormt dybt præget af sorg, at næsten intet kan holde den på afstand. Det er til dels den sorg, som er med til at forme Puk Elgård til den person, hun valgte at blive til trods for den modgang, hun konstant befandt sig i.

Informationer:

Oplæser: Puk Elgård
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 5 timer og 28 minutter

Se mor, jeg danser: Handling

Se mor, jeg danser lydbog gratis er den meget ærlige biografi om et liv fyldt med sorg. Da Puk Elgård er kun seks år gammel, fortæller Se mor, jeg danser lydbog, at hun finder ud af, at hun i bund og grund kom til verden for at erstatte et andet barn, som hendes forældre mistede. Det var efter lægens råd, at forældrene straks fik et barn mere oven i en sorg, som aldrig nogensinde slap hele familien.

Puk Elgård opdager, at hun havde en søster, som kun nåede at blive syv år gammel. Da den realisation rammer Puk, begynder hun at indse den magt, som sorgen har haft over hele familien i hele sit korte liv. Og hvorfor det har været så umådeligt svært for Puk at holde forældrene oven vande i en konstant flodbølge af sorg.

Se mor, jeg danser lydbog åbner op for en barsk barndom, hvor alkohol og pillemisbrug blev en fast del af familielivet hos Puk Elgårds forældre. Dertil udviklede hendes far en forfærdelige ludomani, som ikke passede godt med hendes mors meget sårbare mentale helbred. Det hele faldt sammen oven på Puk Elgård, som druknede i den sorg og tavshed, som aldrig ville give slip på familien.

Men Se mor, jeg danser lydbog gratis er også Puk Elgårds fortælling om et liv, hvor hun selv vælger at bryde tavsheden og gå mod strømmen. Hun tager os med til den særprægede begivenhed i New Mexico, som skulle forme resten af hendes liv gennem en indsigt til hendes fortid, som aldrig helt kunne slippe hende.

Om forfatteren: Puk Elgård

Vi kender alle sammen Puk Elgård til en eller anden grad. Hun har prydet de danske TV skærme så langt tilbage, de fleste kan huske, og der er en grund til, at hun bliver kaldt hele Danmarks Puk. I Se mor, jeg danser fortæller hun sin private historie, som aldrig rigtig er kommet frem i lyset til trods for en mangeårig karriere i medierne.

I oktober 2021 sagde Puk Elgård tak for denne gang, efter en syv-årig lang karriere på TV2 med at lave Go Morgen Danmark. Hun har i flere år lavet mange familievenlige programmer for både TV2 og DR1. Udover Se mor, jeg danser lydbog udgav hun i 2009 bogen Ellen 100 år med lyst til livet, som er et sammendrag af Puk Elgårds venskab med den 100 årige Ellen Bentzen.