Lydbøger » Seier

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Seier Lydbog

4/5

Forfatter: Hanne Sindbæk

lydbog og e-bog

Introduktion

Den succesfulde danske erhvervsmand Lars Seier har forladt Saxo Bank og leder nu efter et nyt projekt, som han kan give sig i kast med. Lyt til Seier lydbog gratis og følg med, når Lars Seier forsøger at finde et nyt ståsted og granske fortiden.

Lyt til Seier lydbog og hør Lars Seier forsøge at besvare spørgsmål om, hvor kommer vi fra, og hvor er vi på vej hen? Følg historien fra Løgstrup, videre til D’Angleterre, videre til London, Schweiz og Tyskland. Seier er en interessant fortælling om den danske erhvervsmand Lars Seier, der nu deler ud af sit liv.

Informationer:

Oplæser: Anne Sofie Espersen
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 10 timer og 7 minutter

Seier: Handling

Seier er en moderne biografi, der handler om den danske erhvervsmand ved navn Lars Seier. Det kan siges at være en biografi, der tager læseren med på en rejse, som handler om, hvor vi kommer fra. Det er dog også en bog, der stiller spørgsmål om, hvor vi skal hen som mennesker.

Da vi i begyndelsen af Seier lydbog for første gang introduceres til Lars Seier, så bliver vi mødt af en rastløs mand. Året er 2015 i begyndelsen af Seier lydbog, og Lars er i en situation, hvor han har forladt Saxo Bank. Saxo Bank havde ellers udviklet sig som noget af et livsværk for den danske erhvervsmand, men nu er det altså en del af fortiden.

Lars Seier er nu begyndt at lede efter et nyt ståsted i livet samt det nye, store eventyr. Seier fortæller os nemlig, at han ikke føler, at han har kunne finde sit ståsted. Derfor hører vi i Seier, at Lars Seier som så mange milliardærer før ham har valgt at købe sig ind i sportsklubber og restauranter, har hus i flere lande og en fast suite på eksklusive steder som D’Angleterre.

Lyt til Seier lydbog gratis og få del i den rejse, som den danske erhvervsmand Lars Seier har været gennem i løbet af sit liv. Følg med i de betydningsfulde steder som Løgstrup, London, Schweiz og København. Dyk ned i de mange historier i Seier om kryptovaluta, kunst, mad og dybe spørgsmål som, hvor vi kommer fra, og hvor vi skal hen.

Om forfatteren: Hanne Sindbæk

Hanne Sindbæk er en dansk journalist, foredragsholder og forfatter, der blev født i 1962. Udover at være forfatter til Seier, der handler om den danske erhvervsmand Lars Seier, har hun også tidligere beskrevet andre personer i det danske erhvervsliv. Dette er sket gennem diverse interviews, bøger, artikler og foredrag. Sindbæk har ligeledes været tilknyttet Berlingske Nyhedsmagasin og Berlingske Tidende.

I sit forfatterskab har Hanne Sindbæk udover Seier udgivet bøger som ”Tyren, Bjørnen og Banken” i 2009, Vi kan ikke sidde her til juleaften” og ”De renfærdige” i 2019. Ligeledes har hun været medforfatter til blandt andet ”Kammerherrens nye klæder. Frits Schur. Manden og myterne”, der udkom i 2012.