Lydbøger » Seksualitet og tantra

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Seksualitet og tantra Lydbog

3.6/5

Forfatter: Neel Fasting

lydbog og e-bog

Introduktion

Seksualitet og tantra er en bog til dem som ønsker at seksualitet skal spille en rolle i deres udviklingsproces. Bogen er altså lavet som en brugsbog, som kan anvendes som en guide. Forfatteren bag Seksualitet og tantra, Neel Fasting, lærer læseren hvordan man kan forvandle seksuelle mønstre til noget andet. Forfatteren foreslår at ændre disse mønstre til levende processer, som for eksempel kan være selvindsigt eller livsglæde.

Seksualitet og tantra er en bog, som mange vil kunne lære rigtig meget af. Samtidig kan det være en spændende bog at høre, da den kan pifte hverdagen lidt op. Vi anbefaler derfor at høre Seksualitet og tantra lydbog gratis for at komme hurtigst muligt i gang.

Informationer:

Oplæser: Annette Grunnet
Sprog: Dansk
Kategori: Religion og spiritualitet
Længde: 12 timer og 55 minutter

Seksualitet og tantra: Handling

Seksualitet er ikke noget, som alle tænker over i dagligdagen. Af denne grund kan vores seksualitet ende med ikke at udvikle sig så meget, da vi blot følger de mønstre, som vi er vant til. I bogen Seksualitet og tantra bliver læseren taget med dybere ind i seksualiteten, end vi ofte selv går.

Vi lærer både om den mandlige seksualitet og om den kvindelige seksualitet. Derudover lærer vi om de modsatkønnede aspekter, som opererer indvendigt i os. Vi lærer også om seksuelle fantasier, vores instinkter og generelle lyst. Seksualitet er dog mere end lyst, da den også er følelsesdrevet, hvorfor samspillet mellem seksualitet og følelser også er vigtigt at forstå.

Som bogens titel antyder, handler den også om tantra. Tantra er måske et ord, som vi har hørt før, men det er de færreste, som kender betydningen af det. Tantra er en meget gammel livs- og kærlighedspraktik, hvor man ser anderledes på seksualiteten end mange mennesker gør i dag. Seksualiteten ses som noget guddommeligt. Med andre ord, ser man seksualitet som en del af noget spirituelt.

Uanset om du som udgangspunkt er spirituel eller ej, vil bogen kunne give dig et mere levende sexliv ved at give konkrete øvelser. Disse øvelser strækker sig fra åndedrætsøvelser og til øvelser omhandlende seksuelle fantasier. Bogen kan både benyttes af par og af folk, som udforsker deres seksualitet alene. Hvis I er et par, anbefaler vi at I sammen hører Seksualitet og tantra lydbog. Herved vil I kunne på den mest legende og spændende oplevelse sammen.

Om forfatteren: Neel Fasting

Forfatteren bag seksualitet og tantra er Neel Fasting, som har en cand.mag. Hun har været lektor i klassisk kultur og litteratur mellem 1971-1990. Sideløbende med dette har hun udforsket tantra og personlig udvikling, hvor Jes Bertelsen har været hendes superviser og lærer. Neel Fasting startede med at udforske tantraen i 1982 og i 1985 begynde hun selv at undervise i det. Både enlige, par og grupper har kunne få undervisning af hende og udforske seksualitetens dybde.

Neel Fasting har også skrevet andre søger end Seksualitet og tantra. Hun har blandt andet udgivet Selvudvikling og tantra, Et sprog for det kvindelige og Seksualitet. Som titlerne nok antyder, har alle disse udgivelser et fælles omdrejningspunkt, nemlig seksualitet. Du kan derfor trykt stole på Neel Fasting, når du giver dig i kast med at høre Seksualitet og tantra lydbog eller en af hendes andre spændende bøger.