Lydbøger » Sekten der genopstod

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Sekten der genopstod Lydbog

4.6/5

Forfatter: Mariette Lindstein

lydbog og e-bog

Introduktion

Romanen Sekten der genopstod er skrevet af forfatteren Mariette Lindstein. Mariette Lindstein har i to årtier arbejdet inden for sekten Scientology, og det var først i 2004 at hun kunne forlade sekten. Sekten har haft en stor indflydelse på hendes liv, og hendes forfatterskab bærer præg på dette, blandt andet med denne bog som omhandler sekter.

At forlade en kontrollerende sekt kan være svært, specielt når lederen er blevet tilbageholdt og søger hævn over en. Dette er hvad Sofia Bauman går igennem. Hun søger et nyt liv samt en ny identitet, samtidigt med at hun vil have hævn over sekten og Franz Oswald.

Informationer:

Oplæser: Pernille Lyneborg
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 11 timer og 14 minutter

Sekten der genopstod: Handling

Forfatteren Mariette Lindsteins nervepirrende roman Sekten der genopstod formår at uddybe det krimifyldte univers om Tågeøen, som man som læser kun vil høre mere om. Sekten der genopstod er en uddybelse af et forrige værk, og dette værk tager dig langt tættere på de urolige hændelser, som Tågeøen er så fyldt med. Lyt til Sekten der genopstod lydbog gratis og hør hvordan livet som individ på denne sekt-befæstede ø er.

I Sekten der genopstod lydbog introduceres læseren til Sofia Bauman. Sofia er den centrale person som man følger gennem værket, og det er her man hører om livet som en tidligere medlem af en brutal sekt.

I Sekten der genopstod lydbog hører man, at Sofia har været en del af en sekt ved navnet ViaTerra. Efter to år som medlem er hun nu på udkig efter en ny måde at starte livet på. At forlade den voldelige sekt var dog ikke så nemt som hun ellers havde troet. Hun bliver af mange mødt med fordømmelse og med skæve blikke, og hun har en indre uro.

Det eneste hun dog kan tænke på er, at hun vil gøre gengæld.

Man hører i Sekten der genopstod lydbog, at lederen af sekten er blevet tilbageholdt af efterretningstjenesten, og han afventer nu sin rettergang. Sektens leder hedder Franz Oswald. Franz er dog ikke bekymret, og med hans advokat bliver han forbundet til omverdenen, hvor han forsøger at hævne sig over Sofia.

Sofia begynder at snakke om hvad der lurer under sektens ellers pæne facade, og her begynder hendes mareridt for alvor. Igen bliver hun forfulgt, og hun søger tilflugt andetsteds. Slipper hun mon af med sekten?

Om forfatteren: Mariette Lindstein

Mariette Lindstein er født i slutningen af 1950’erne, mere specifikt i 1958, og hun er en velkendt forfatter samt foredragsholder. Forfatteren er for flere også kendt for at have været en stor og aktiv figur inden for sekten Scientology. Bevægelsen er en ny religion, som tror på videnskab samt spiritualitet, men har en del negativ bagtale om sig fra tidligere medlemmer, som har følt sig fanget af diverse årsager.

Som tyveårig var hun blevet medlem af denne sekt, og her arbejdede hun inden for diverse stillinger og hun nåede også højt op i hierarkiet. Det var først efter to årtier i 2004, at hun kunne flygte fra sekten.

Hendes værker handler ofte om sekter, eksempelvis Sekten der genopstod. Lyt til Sekten der genopstod lydbog gratis.