Lydbøger » Sekten

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Sekten Lydbog

4.4/5

Forfatter: Michael Katz Krefeld

lydbog og e-bog

Introduktion

I Sekten af Michael Katz Krefeld kommer en mystisk sekt i søgelyset, da de bliver sat i forbindelse med en mordbrand. Det viser sig dog, at det ikke er den eneste skandale, som sekten har været i forbindelse med, og der trækkes tråde til den absolutte erhvervselite i Danmark.

Lyt til Sekten lydbog og følg med, da privatdetektiven Ravn bliver hyret på en sag af den rige direktør Ferdinand Mesmer. Mesmers søn er forsvundet, og det er nu Ravns opgave at finde ham. Sekten lydbog fortæller os dog hurtigt, at sønnens forsvinden har noget til fælles med den mystiske sekt. Følg med i denne spændende fortælling og find ud af, om Ravn får løst sagen i tide.

Du har også mulighed for at lytte til Sekten lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Thomas Gulstad
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 11 timer og 45 minutter

Sekten: Handling

Sekten fortæller os, at en mystisk sekt viser at trække tråde til en mordbrand. Det er dog ikke det eneste sted, som sporene peger i retning af, for den mystiske sekt har også forbindelser til toppen af den danske erhvervselite. Sagen i Sekten forbliver uløst for en tid, men pludselig sker der noget, som begynder at sætte gang i efterforskningen igen.

Senere i Sekten får en mand ved navn Ravn en ny sag. Han bliver nemlig hyret af direktøren Ferdinand Mesmer, der arbejder inden for ledelsesstrategi. Direktøren har sat Ravn på opgaven om at finde sin forsvundne søn Jakob. Historien i Sekten lydbog fortæller os dog, at det var Jakob, der var 10 år siden, grundlagde den sekt, der nu er blevet ramt af en række skandaler og forbundet til diverse forbrydelser.

Undervejs i sin efterforskning finder Ravn dog ud af, at det ikke er første gang, at Ferdinand Mesner har haft en privat efterforskning sat i gang. Dette markerer det sted, hvor Ravn indser, at der er langt mere på spil end blot en mand, der leder efter sin forsvundne søn. Følg den efterforskning, som Ravn udfører, hvor han til sidst formår at lokalisere Jakob på Lolland og formår at komme dybt ind bag murene hos den mystiske sekt.

Lyt til Sekten lydbog gratis og følg med i, om efterforskningen bliver løst. Sekten er forbundet til en lang række forbrydelser og skandaler, så kan Ravn nå at stoppe dem, inden de slår til igen? Lyt til Sekten for at følge denne højdramatiske fortælling.

Om forfatteren: Michael Katz Krefeld

Den populære danske forfatter ved navn Michael Katz Krefeld står bag værket Sekten. Det var dog et andet sted, at Krefeld startede sin karriere, for han indledte sin karriere med at skrive og instruere novellefilm. Sidenhen gik han i kast med arbejdet som manuskriptforfatter, hvilket medførte udgivelser af titler som Nikolaj & Julie, Skjulte Spor og Nynne. Disse titler har tidligere været vist på dansk TV.

Senere debuterede han med thrilleren ”Før stormen”, hvilket medførte Kriminalakademiets debutantpris i år 2007. Sidenhen har Krefeld ligeledes udgivet værket som ”Pans hemmelighed” og ”Protokollen”. Nu er Michael Katz Krefeld altså tilbage med udgivelsen af endnu en spændende i form af Sekten.