Lydbøger » Selfie-Simon

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Selfie-Simon Lydbog

4.4/5

Forfatter: Susanne Foldberg

lydbog og e-bog

Introduktion

Selfie-Simon er en moderne fortælling om, hvordan begivenheder lige så stille kan udvikle sig, indtil de kommer ud af kontrol. Med Selfie-Simon lydbog har Susanne Foldberg skabt en fortælling, der primært henvender sig til unge mennesker.

Lyt til Selfie-Simon lydbog gratis og hør om Simon, der starter i 5. klasse. Simon har et stort ønske om at blive en kendt personlighed på Youtube. Det er dog først, da Selfie-Simon indleder et forhold til Rosa, at han poster sin første video. Denne video fører en række udfordringer fra en mystisk bruger med sig, og pludselig er Simon fanget i dette spind. Lyt til Selfie-Simon lydbog og se, hvordan det hele ender.

Informationer:

Oplæser: Thomas Knuth-Winterfeldt
Sprog: Dansk
Kategori: Børnebøger
Længde: 1 timer og 45 minutter

Selfie-Simon: Handling

Det er den danske forfatter Susanne Foldberg, der står bag udgivelsen af værket Selfie-Simon. Selfie-Simon er en moderne ungdomsbog, så Foldberg fortsætter dermed i samme stil, som hun lagde med debutromanen ”Anna og Harry”. Her følger vi nemlig den unge dreng ved navn Simon, der går i 5. klasse.

Simon er lige begyndt på en ny skole, og han føler sig meget udenfor. Dette skyldes, at alle de andre drenge i klassen kun går op i fodbold. Det skrives i Selfie-Simon, at Simon synes, at fodbold er barnligt. Han har helt andre interesser, men ikke rigtig nogen at dele dem med, og derfor mistrives han. I Selfie-Simon lydbog er vores hovedperson i stedet interesseret i Minecraft og har et brændende ønske om at blive en kendt youtuber.

Lyt til Selfie-Simon lydbog gratis og hør, hvordan Simon på et tidspunkt skaber et venskab med Rosa. Det er også med Rosas hjælp, at Simon begynder starten på sin karriere på Youtube. Dette sker i form af en ”chili-challenge”, der bliver filmet og lagt på Youtube i Selfie-Simon.

Den nye video viser sig at kaste nogle likes og enkelte kommentarer fra sig. Specielt en bruger ved navn Seb05 markerer sig på negativ vis og giver udtryk for, at videoen er latterlig. Lyt til Selfie-Simon og følg med i, hvordan Seb05 begynder at stille Simon nye udfordringer. Udfordringerne, der stilles i Selfie-Simon, bliver vildere og vildere, og inden længe begynder Simon at blive bange.

Lyt til Selfie-Simon lydbog gratis og følg denne moderne ungdomsbog af Susanne Foldberg.

Om forfatteren: Susanne Foldberg

Bag udgivelsen af Selfie Simon finder vi Susanne Foldberg. Foldberg blev født i 1970 og beskriver selv, at hun altid har holdt utroligt meget af at skrive. Derfor tog hun også senere en uddannelse som journalist og begyndte at skrive på fuld tid. Foldberg blev senere mor til tre børn, og hun beskriver selv, at det har givet hende enormt meget inspiration til skriveriet.

Susanne Foldberg bor på nuværende tidspunkt i Nordsjælland, hvor hun skriver på fuld tid. Hun debuterede med romanen ”Anna og Harry”. Senere blev det altså tid udgivelsen af det tidligere omtalte værk, og hun arbejder i skrivende stund på flere udgivelser.