Lydbøger » Selvbyggerbørn

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Selvbyggerbørn Lydbog

4.1/5

Forfatter: Merete Riisager

lydbog og e-bog

Introduktion

Tiderne ændrer sig for hver generation, hvilket Selvbyggebørn får skrevet ned på papir til grundig undersøgelse. Selvbyggerbørn er en debatbog, der kigger nærmere på dette årtis forældregenerationer, der fokuserer mere på sig selv og deres respektive karrierer, end de giver opmærksomhed til deres børn. Der er sket et betydeligt skift i børneopdragelsen, og det er desværre ikke til børnenes fordel, mener forfatter Merete Riisager. I Selvbyggerbørn gør hun opmærksom på en tendens i opdragelsen af børn i det 20. og 21. århundrede, som ikke lader børn lære af deres fejl, og i sidste ende overlader dem alt for meget til sig selv.

Informationer:

Oplæser: Maria Stokholm
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 7 timer og 54 minutter

Selvbyggerbørn: Handling

Selvbyggerbørn lydbog sætter fokus på et centralt, men sensitivt område i vores samfund. Det er altid svært at tale om børn, når det skal frem i offentligheden. Især fordi alle altid vil have mindst en mening om det ene eller det andet. For hver generation sker der et skift i måden, vi opdrager vores børn, hvilket Selvbyggerbørn lydbog gratis også lægger vægt på. Her bliver det desværre præsenteret med forældre, der fokuserer for meget på det perfekte liv, og derfor ender med at overlade deres børn til dem selv.

Forfatter Merete Riisager sad i ministeriet i flere år og arbejdede med børn og unge, hvorfor hun ved en ting eller to omkring dette emne. I Selvbyggerbørn lydbog tager hun fat på den mistrivsel, der er stigende hos mange børn i et psykisk sammenhæng. Rigtig mange børn og unge har udtalt i løbet af de seneste år, at de føler sig ensomme, de føler stress og ofte forvirring i deres hverdag. Det er et skred i børn og unges trivsel, som ikke må udvikle sig yderligere. Men endnu vigtigere er det at finde ud af, hvorfor de har det sådan.

Selvbyggerbørn lydbog gratis er en opsigtsvækkende og ikke mindst tankevækkende debatbog, der ser nærmere på mulige årsager bag denne mistrivsel. Ifølge Riisager vil skylden være at finde hos forældrene. Rigtig mange forældre er så opsatte på, at deres familieliv skal være så perfekt som muligt, hvilket kan efterlade børn tilbage uden at lære af deres fejl, og mange gange bliver de overladt til at opdrage sig selv, som beskrevet i Selvbyggerbørn lydbog.

Om forfatteren: Merete Riisager

De fleste kender Merete Riisager af navn fra hendes tid i regeringen, da hun fra 2016 til 2019 sad som undervisningsminister. Det er blandt andet også ud fra hendes erfaring fra disse år, at hun har skrevet Selvbyggerbørn om de forældre, der overlader deres børn til sig selv til fordel for det perfekte liv.

Selvbyggerbørn er Riisagers første bog, men den vækker opsigt med sine påstande og iagttagelser af vores samfund.

Debatbogen er skrevet med henblik på at starte debatter om måden, vi opdrager vores børn, hvilket skal vise sig, om det lykkedes. Ikke desto mindre er det en bog, der er værd at læse for at se nærmere på sin egen måde at opdrage sine børn.