Lydbøger » Sensommerjagt

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Sensommerjagt Lydbog

4.1/5

Forfatter: Anders de la Motte

lydbog og e-bog

Introduktion

Sensommerjagt er den psykologiske krimi, du bare har ventet på. Det er historien om en familie, der bliver revet i stykker, da det yngste familiemedlem forsvinder som dug for solen. Det er en historie om at finde ud af, hvad der så skal ske. Men kun indtil fortiden begynder at indhente med sine sår af tvivl.

Sensommerjagt er Veronicas historie, da hun flere år senere prøver på at leve sit liv, uden at tænke for meget over, hvad der skete for tyve år siden. Men fortiden har det med at indhente hende, og da en mand dukker op i hendes arbejde, og han fortæller en historie, som lyder alt for velkendt, må Veronica finde ud af, om hun tør grave i fortiden, for at finde de svar, der altid har manglet.

Informationer:

Oplæser: Bent Otto Hansen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 20 minutter

Sensommerjagt: Handling

Sensommerjagt lydbog starter i 1983. Det er sensommer og en aften sker det, der ikke måtte ske på en lille gård i Skåne. Familiens femårige dreng forsvinder pludselig, og ingen ved, hvad der er sket. Familien leder overalt, og de får endda hele byen til at hjælpe med at lede efter deres lille dreng. Men ingen kan finde ham i Sensommerjagt lydbog gratis. For hver dag der går, og drengen stadig ikke bliver fundet, flytter sorgen mere og mere ind hos familien.

Sorgen og uvisheden over, hvad der dog kan være sket med deres lille dreng gør, at hele familien stille og roligt falder fra hinanden. Som årene går, forsøger familien blot at glemme den tragiske ulykke, som endte med at rive dem fra hinanden i Sensommerjagt lydbog.

Mere end tyve år senere møder læseren igen storesøsteren, Veronica. Hun er blevet ansvarlig for en gruppeterapisamtale, som hun afholder i Stockholm. En dag dukker der en ung mand op, og han kan fortælle en historie om en person, der også forsvinder i Sensommerjagt lydbog gratis.

Veronica begynder at blive mistænksom, fordi historien lyder alt for bekendt for Veronica. Pludselig ser hun ingen anden udvej, end at vende tilbage til Skåne. Mandens historie har åbnet for en masse huller, og Veronica bliver nødt til at finde ud af, hvad præcis der skete den skæbnesvangre aften for så mange år siden i Sensommerjagt lydbog.

Læseren bliver taget med på en stærk emotionel rejse med Veronica i hendes søgen på at finde ud af, hvad der skete med hendes lillebror, Billy.

Om forfatteren: Anders de la Motte

Anders de la Motte har startet en ny serie med Sensommerjagt. Det er den første bog i serien Årstidskvartetten, der foruden Sensommerjagt inkluderer Efterårssorg, Vinterild og Forårsoffer. Hver bog udspiller sig i en forskellig årstid, og med forskellige karaktere. Du kan derfor sagtens læse den ene uden at skulle læse resten af serien. 

Selvom du sikkert får lyst til at læse de andre i serien, når først du er blevet suget ind i den psykologiske krimifortælling, som Anders de la Motte formår at skabe. Alle bøgerne i serien er blevet beskrevet som gribende spændende og tragiske med hjerteskærende karakterer, du ikke kan give slip på bagefter.