Lydbøger » Seriemorder – Mennesket bag monsteret

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Seriemorder - Mennesket bag monsteret Lydbog

4.4/5

Forfatter: Florence McLean

lydbog og e-bog

Introduktion

I Seriemorder – Mennesket bag monsteret kommer læseren med på diverse undersøgelser, der skal forsøge at besvare et foruroligende spørgsmål. Hvad skal der til, før en hvilken som helst person bliver til en seriemorder? Det er et spørgsmål, som tusindvis af politifolk har forsøgt at finde svar på i løbet af flere års arbejde. Men endnu er der ikke fundet et endeligt svar på et menneskes valg i denne retning. 

Seriemorder – Mennesket bag monsteret er et forsøg på at finde det svar. Gennem en lang række interview med kriminelle, som alle er blevet dømt for at være seriemordere, forsøger psykolog Florence McLean at finde svar på, hvad der gør et menneske til en seriemorder.

Informationer:

Oplæser: Katrine Bach
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 5 timer og 4 minutter

Seriemorder - Mennesket bag monsteret: Handling

Seriemorder – Mennesket bag monsteret lydbog er bogen til alle fans af true crime. Hvis du allerede har været fan af serien Criminal Minds og deslige, vil du finde Seriemorder – Mennesket bag monsteret lydbog gratis, som en yderst interessant bog. Bogen forsøger at besvare det spørgsmål, som altid opstår, hver gang en ny seriemorder bliver fanget af politiet: hvad har gjort denne person til en seriemorder?

Florence McLean forsøger at besvare dette komplicerede spørgsmål i Seriemorder – Mennesket bag monsteret lydbog. McLean har brugt uendeligt med tid sammen med mere end 30 dømte seriemordere, alt sammen for at høre deres historie. Det er historier, som også bliver delt med læseren i sine egne kapitler. Hver seriemorders historie bliver delt med lige præcis den rette mængde detaljer, uden det bliver for meget, men så læseren stadig har en vis interesse for at ville vide mere i Seriemorder – Mennesket bag monsteret lydbog gratis.

Efter timevis af interviews med disse seriemordere og viden om de hundredvis af mord, de har på samvittigheden tilsammen, kan McLean forsøge at sammensætte sine fund til forklaringer. De mange interviews giver en til tider foruroligende indsigt i en seriemorders sind og hvilke tanker, der kan føre til bestemte adfærdsmønstre.

Seriemorder – Mennesket bag monsteret lydbog er yderst spændende, og selvom det er virkelige personer og virkelige mordsager, er det også bare enormt interessant at læse om. Enhver fan af true crime vil speedlæse denne bog, og næsten ønske den var længere.

Derudover giver bogen et vigtigt indblik i, hvad det vil sige at arbejde med profilering. En psykologisk del af politiarbejdet, som har vist sig at være mere end effektivt, når det drejer sig om seriemordere.

Om forfatteren: Florence McLean

Det vil komme som en overraskelse for de fleste, men Florence McLean er faktisk dansk og arbejder med det danske politi når nødvendigt. Med en uddannelse i psykologi fra Aarhus Universitet og senere efteruddannelser fra Forensic Criminology Institute (USA) er hun en af de få danske profileringseksperter.

Seriemorder – Mennesket bag monsteret er McLeans første og eneste bog til dato. Men det er så veludført og velskrevet en bog, at den er svært at lægge fra sig. Hvis du er fan af true crime og hvorfor mennesker gør, som de gør, bør du absolut læse Seriemorder – Mennesket bag monsteret med det samme.