Lydbøger » Sibirisk opdragelse

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Sibirisk opdragelse Lydbog

4.2/5

Forfatter: Nicolai Lilin

lydbog og e-bog

Introduktion

Nicolai Lilin giver med Sibirisk opdragelse et unikt blik ind i en verden, der er meget fremmed for langt de fleste mennesker. Lilin er nemlig vokset op i det sibiriske urka-samfund, som forfatteren selv beskriver som en gruppe af ærlige forbrydere. Dette dækker ifølge Lilin over, at alle i samfundet er kriminelle, og derfor har de udviklet en helt speciel måde at leve på.

Lyt til Sibirisk opdagelse lydbog og hør om, hvordan Nicolai Lilin fik sin første kniv som 6-årig, og hvordan han blot 6 år senere blev tiltalt for mordforsøg. Sibirisk opdragelse er en spændende fortælling på godt og ondt, og den er fortalt på fængende vis.

Informationer:

Oplæser: Morten Rønnelund
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 10 timer og 17 minutter

Sibirisk opdragelse: Handling

Sibirisk opdragelse, der er skrevet af Nicolai Lilin, er på dansk oplæst af Morten Rønnelund. Lilin har, som det fremgår af Sibirisk opdragelse lydbog gratis, en spændende opdragelse bag sig. Lilin voksede nemlig op i Sibirien i det såkaldte urka-samfund. Lilin beskriver selv, at de er en ”gruppe af ærlige forbrydere” i en glemt afkrog af det østlige Europa.

Lyt til Sibirisk opdragelse lydbog gratis og hør Nicolai Lilin fortælle om, hvordan alle i samfundet er kriminelle. På grund af dette har samfundet nu udviklet sig på en helt speciel måde. Lyt til Sibirisk opdragelse lydbog og hør om de specielle, komplicerede og strenge ritualer, der er med til at binde samfundet. Dog er der også en række strenge æresbegreber og en stærk mistro mod myndigheder, som binder samfundet sammen.

Følg Sibirisk opdragelse lydbog og lær mere om det unikke samfund, som Lilin voksede op i. Lilin fortæller, at selv de mindste børn bliver oplært i, at vold er en vigtig del af livet. Sibirisk opdragelse fortæller nemlig, at børnene lærer at forstå, hvordan og hvornår er det i orden at anvende det. Lilin fortæller selv, at han i en alder af 6 år fik sin første kniv.

Følg den dramatiske fortælling i Sibirisk opdragelse og hør om, hvordan Lilin i en alder af 12 år blev tiltalt for mordforsøg. Sibirisk opdragelse er et spændende værk, der giver et unikt indblik i et ekstremt samfund.

Sibirisk opdragelse er et populært værk, der senere er blevet filmatiseret med John Malkovich i rollelisten.

Om forfatteren: Nicolai Lilin

Nicolai Lilin er forfatter til Sibirisk opdragelse og har haft noget af en unik opdragelse og opvækst. Lilin voksede nemlig op blandt kriminelle, som han selv beskriver det, i det sibiriske urka-samfund. Efter at have kæmpet i Tjetjenien i to år, flyttede han til Torino i 2003, hvor han begyndte på et helt andet liv. Her begyndte han nemlig at give sig i kast som forfatter, journalist og tatovør.

Det var med dette værk, at han Lilin debuterede i 2009. Her kan man høre om, hvordan dette liv har været med til at forme Nicolai Lilin til det menneske, som han er blevet den dag i dag.