Lydbøger » Sig hej til din skam

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Sig hej til din skam Lydbog

4.2/5

Forfatter: Ilse Sand

lydbog og e-bog

Introduktion

Den tidligere sognepræst og nuværende psykoterapeut og forfatter, Ilse Sand, har samlet en række erfaringer, som hun har gjort sig gennem sit arbejdsliv i Sig hej til din skam. I dette værk er der fokus på, hvordan man kan få en større forståelse for den skam, som mange af os går rundt og bærer på. Ifølge Sand i Sig hej til din skam er det nemlig vigtigt, at man er ærlig omkring det for at kunne få løst problemerne.

Lyt til Sig hej til din skam lydbog hør gode råd til at finde ud af skammen. Ilse Sand har også skabt en test, som læseren kan benytte til at finde ud af, hvor meget skam fylder i ens eget liv. Du kan nu lytte til Sig hej til din skam lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Susanne Storm
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 3 timer og 1 minut

Sig hej til din skam: Handling

Sig hej til din skam er skrevet af den tidligere sognepræst og nuværende psykoterapeut Ilse Sand. Med Sig hej til din skam forsøger Ilse Sand i et letlæseligt sprog at sætte fokus på, hvordan man i større grad kan være ærlig omkring, hvem man i virkeligheden er.

Det overvejende tema i Sig hej til din skam er, at det at have skam kan ødelægge et liv. Derfor forsøger forfatteren at gøre opmærksom på, at vi skal omfavne og acceptere skammen for at kunne slippe ud af den.

Du kan nu lytte til Sig hej til din skam lydbog gratis og høre om, hvordan skam opstår og udvikler sig. Informationen indeholdt i Sig hej til din skam stopper dog ikke her, for Ilse Sand fortæller også om, hvordan du kan finde vej ud af skammen. Når du har fundet vej ud af skammen, kan du komme til at opdage dig selv på ny, som Ilse Sand beskriver i Sig hej til din skam lydbog.

Som afslutning på Sig hej til din skam har Ilse Sand konstrueret en test, som du selv kan bruge til at måle, hvor meget din skam fylder i livet. Når du gennemfører testen og får et mål for, hvor meget skam du har i livet, så har du skabt grundlaget for at kunne bearbejde det.

Lyt til de gode råd i Sig hej til din skam lydbog og tag første skridt mod at komme af med skam i dit liv. Ilse Sand tager sin læser i hånden og forklarer ned i detaljen.

Om forfatteren: Ilse Sand

Sognepræst og psykoterapeut Ilse Sand står bag værket Sig hej til din skam. Sand har udgivet i alt 7 bøger, der er udkommet på mere end 20 forskellige sprog. Blandt disse 7 bøger er Elsk dig selv den mest populære og blev også en international bestseller. CV’et tæller ligeledes bøger som Venlige øjne på dig selv: slip dårlig samvittighed, der udkom i 2020, og nu Sig hej til din skam som den seneste i rækken.

Sand arbejder på nuværende tidspunkt som psykoterapeut og forfatter. Udover sit forfatterskab har Ilse Sand desuden afholdt diverse foredrag og kurser baseret på de erfaringer, som hun har gjort sig gennem sit arbejdsliv.