Lydbøger » Sign Up

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Sign Up Lydbog

4.3/5

Forfatter: Andreas Dirksen

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvordan skaber man en succesfuld abonnementstjeneste og gør en enkeltmandsvirksomhed til en millionforretning? Dette forsøger Andreas Dirksen at give et bud på i værket ved navn Sign Up med 20 lette trin. Hør om den spændende fortælling om, hvordan Andreas Dirksen tog den danske branche med storm og skabte det, der kaldes for Plusbog.

Lyt til Sign Up lydbog gratis og hør de gode råd, som Dirksen har samlet. Disse råd i Sign Up er gode, hvis man selv ønsker at starte en abonnementstjeneste, eller hvis man blot ønsker at læse mere om den spændende tid, som Dirksen gennemlevede, da han skabte Plusbog.

Informationer:

Oplæser: Morten Rønnelund
Sprog: Dansk
Kategori: Økonomi & Business
Længde: 2 timer og 47 minutter

Sign Up: Handling

Sign Up er navnet på en succesfuld abonnementstjeneste, der er skabt af Andreas Dirksen. Sign Up lydbog er dog også tilgængelig, hvor du kan lære om selv at skabe en succesfuld abonnementsforretning med 20 lette trin. Hvis du er mere til lydbøger, så kan du lytte til Sign Up lydbog gratis.

Med Sign Up bogen og Sign Up lydbog får du Dirksens egen guide til at skabe en succesfuld forretning, der bygger på fordelene ved at have et abonnement. Lyt til Sign Up lydbog og få del i de gode råd, som Andreas Dirksen gennemgår i løbet af bogen. Disse råd er essentielle, når det kommer til at bygge sin egen succesfulde forretning op.

Med Sign Up bliver du fortalt historien om, hvordan Andreas Dirksen fik held til at skabe det, der i dag kaldes for Plusbog. Plusbog var en innovativ bogklub, der tog den danske branche med storm, og det er nu blevet til en millionforretning. I Sign Up fortæller Dirksen selv om, hvordan Plusbog gik fra at være en enkeltmandsvirksomhed til nu at være en millionforretning.

Undervejs mod millionforretningen har Dirksen indsamlet værdifuld information, der nu er blevet tilgængelig med Sign Up lydbog. I dette værk kan du høre om de gode tider, de svære tider og de mange, lange aftner, hvor Dirksen arbejdede på projektet.

Lyt til Sign Up lydbog gratis og følg med i den fascinerende historie om, hvordan en mand tog den danske bogbranche med storm og førte nye, innovative løsninger med sig. Sign Up indeholder vejledning til, hvordan du selv kan starte en abonnementsforretning.

Om forfatteren: Andreas Dirksen

Sign Up er titlen på værket af Andreas Dirksen, hvor den danske iværksætter fortæller sin historie om, hvordan han opbyggede en populær abonnementstjente ved navn Plusbog. Den indeholder derfor værdifuld information om at omdanne en enkeltmandsvirksomhed til en millionærforretning. Dirksen har en passion for at skabe succesfulde abonnementstjenester og har i skrivende stund hjulpet mere end 150 virksomheder.

Før Plusbog har Dirksen også skabt Bladkiosken og været ansat for Krifa inden for projektledelse. I dag har Andreas Dirksen solgt Plusbog og har givet sig i kast med andre eventyrer inden for iværksætteri. Disse projekter omhandler blandt andet forretningsudvikling og abonnementsforretninger.