Lydbøger » Sigurd fortæller danmarkshistorie

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Sigurd fortæller danmarkshistorie Lydbog

5/5

Forfatter: Sigurd Barrett

lydbog og e-bog

Introduktion

Den folkekære Sigurd Barrett, der bedst er kendt for diverse børneprogrammer, har nu skabt en bog, hvor han forsøger at videregive danmarkshistorie til den unge del af befolkningen. Tag med på en rejse helt tilbage til istiden, hvor neandertalerne var at finde på den danske jord. Det var et hårdt liv at leve, og Barrett forsøger at fortælle om, hvad vi i dag kan lære af det liv, som de levede.

Giv dig i kast med denne fortælling og tag på en rejse med videre op i danmarkshistorien. Undervejs er der fortællinger om vikinger, konger, dronninger, helte og landsforrædere. Der er plads til det hele i denne fortælling, og du kan få del i den lige nu.

Informationer:

Oplæser: Sigurd Barrett
Sprog: Dansk
Kategori: Børnebøger
Længde: 9 timer og 4 minutter

Sigurd fortæller danmarkshistorie: Handling

Den folkekære Sigurd Barrett har med Sigurd fortæller danmarkshistorie forsøgt at give sig i kast med at videregive danmarkshistorien til børn på en ny måde. Lyt til Sigurd fortæller danmarkshistorie lydbog gratis og hør Barrett fortælle om mere end 120.000 års underholdende historie om Danmark. De underholdende fortællinger i Sigurd fortæller danmarkshistorie lydbog er illustreret af Jeanette Brandt. Sigurd fortæller danmarkshistorie er en bog, som børn kan læse selv, eller som kan læses i selskab med voksne.

Giv dig i kast med Sigurd fortæller danmarkshistorie lydbog og kom med tilbage til istiden. Det er her, hvor Sigurd fortæller danmarkshistorie introducerer os til neandertalerne, som er de første mennesker, der betrådte den danske jord. Lyt til denne fortælling og hør om, hvordan livet for neandertalerne var, og hvad vi i dag kan lære af dem.

Lyt til Sigurd fortæller danmarkshistorie lydbog gratis og hør fortællingen tage fart, mens vi hører om vikinger, konger, dronninger, landsforrædere og helte. Sigurd fortæller danmarkshistorie lydbog tager fat i mange af de spændende emner, der har været med til at forme Danmark som land til det land, som det i dag er blevet.

Sigurd fortæller danmarkshistorie er en spændende bog, der tager dig med på en rejse helt fra istiden og til nutiden. Lyt til Sigurd fortæller danmarkshistorie og giv dig i kast med at lære mere om danmarkshistorien i selskab med den folkekære Sigurd Barrett. Selvom bogen henvender sig til børn, så kan du sagtens benytte Sigurd fortæller danmarkshistorie til at læse højt for de små og have en hyggelig stund sammen.

Om forfatteren: Sigurd Barrett

Den folkekære Søren Sigurd Barrett, der ofte bare kaldes Sigurd Barrett står bag Sigurd fortæller danmarkshistorie. I dag har han blandt mange fået en status som historiefortæller. Dette skyldes, at han har vist sig at være rigtig god til at formidle både store og små historiske begivenheder til små og store børn.

Udover sit forfatterskab tæller CV’et også en lang række andre titler. For eksempel har Sigurd Barrett arbejdet som pianist, entertainer, komponist og senest forfatter. Når det kommer til musik, så har Barrett arbejdet inden for en lang række genrer og har også fået mulighed for at optræde til diverse koncerter.