Lydbøger » Silje og kattehjemmet

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Silje og kattehjemmet Lydbog

4.1/5

Forfatter: Michella Rasmussen

lydbog og e-bog

Introduktion

Silje og kattehjemmet er den første bog i serien om Silje, hendes farmor og dennes kattehjem. Her er der plads til mange katte, men også rigtig mange oplevelser for Silje og hendes venner. Silje og kattehjemmet er en fantastisk ungdomsbog, der sætter fokus på overraskende mange ting i løbet af sine få sider. Først og fremmest er det den oplagte bog til dem, der elsker katte. 

Silje og kattehjemmet er skrevet til de yngre læsere, og derfor er der også lette og genkendelige temaer at holde fast i, såsom venskab og familien. Hvis du elsker katte og viljestærke piger er Silje og hendes eventyr lige noget for dig.

Informationer:

Oplæser: Susanne Bonde
Sprog: Dansk
Kategori: Børnebøger
Længde: 2 timer

Silje og kattehjemmet: Handling

Silje og kattehjemmet lydbog fortæller historien om Silje og hendes farmor. Farmoren er indehaver af et kattehjem, hvor hun passer og plejer et væld af forskellige katte, som Silje elsker at besøge. En dag brækker Siljes farmor desværre hoften, og hun kan ikke passe sine mange katte. Heldigvis kan Silje godt finde ud af det, og med hjælp fra sin gode veninde Nadja, påtager de sig straks opgaven med at passe de mange katte i Silje og kattehjemmet lydbog gratis.

På kattehjemmet er der kommet en ny kat, som er ved at gøre sig klar til at føde. Silje og Nadja er meget spændte på, at katten Kamma skal føde de små killinger. Mens de holder øje med Kamma, går de straks i gang med at planlægge mange andre ting for alle de andre katte på hjemmet. En dag overhører den populære pige, Simone, hvad Silje og Nadja har gang i. Simone overrasker dem i Silje og kattehjemmet lydbog ved at sige, at hun også gerne vil være med til at passe de mange katte. 

Det synes Silje er en virkelig god ide, men Nadja er ikke helt overbevist om det i Silje og kattehjemmet lydbog gratis.

Som Simone sniger sig ind i Siljes hverdag, må hun pludselig træffe nogle valg for sine venskaber og samtidig navigere sig rundt i den hektiske hverdag, som skolelivet byder hende. Venskaber bliver sat på prøve, når den populære pige pludselig sniger sig ind mellem Silje og Nadjas venskab i Silje og kattehjemmet lydbog.

Om forfatteren: Michella Rasmussen

Silje og kattehjemmet er den første i en flot serie af Michella Rasmussen. Serien er beregnet til de lidt yngre læsere, men derfor er den stadig pakket med mange alvorlige emner, som de fleste børn kan nikke genkendende til. Det er emner, der strækker sig lige fra, hvordan det er at føle sig udenfor og føle sig ensom til spørgsmål om, hvorvidt man altid skal sige sandheden, også når sandheden ikke er særlig pæn. Silje og kattehjemmet er skrevet med henblik på de yngre læsere, og der er lagt fokus på forholdet mellem mennesker og dyr på farmorens kattehjem.

Der er ingen tvivl om, at rigtig mange piger vil blive glade for at læse om den seje pige Silje i hele serien.