Lydbøger » Sjælemaleren

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Sjælemaleren Lydbog

4.3/5

Forfatter: Ildefonso Falcones

lydbog og e-bog

Introduktion

Få mulighed for at give dig i kast med Sjælemaleren, der er skrevet af den populære forfatter Ildefonso Falcones, og få del i denne spændende historiske roman. I starten af værket befinder vi os i Barcelona, hvor de politiske splittelser er større end nogensinde. Det er samtidig også en tidsperiode, hvor kontrasten mellem rig og fattig ser ud til at blive større og større.

Midt i alt dette kaos hører vi om kunstneren Dalmau Salas, der er fanget et sted midt imellem alt kaosset. Lyt til denne historiske roman berøres emner som kærlighed, splittelse, passion og kunst, og hør om, hvordan Salas navigerer alt dette. Historien er skrevet på en smuk og fængende måde fra start til slut, og du kan give dig i kast med den lige nu.

Informationer:

Oplæser: Henrik Zangenberg
Sprog: Dansk
Kategori: Romantik
Længde: 24 timer og 38 minutter

Sjælemaleren: Handling

Sjælemaleren, der er skrevet af Ildefonso Falcones, er på dansk oplæst af Henrik Zangenberg. I Sjælemaleren lydbog får vi del i en spændende historiske roman, der omhandler kærlighed, splittelse, passion og kunst. Lyt til Sjælemaleren lydbog gratis og få del i denne historie, der tager sit udgangspunkt i Barcelona, hvor året er 1901. Dette er et tidspunkt i historien, hvor der er store kontraster mellem rige og fattige.

Lyt til Sjælemaleren lydbog og hør om, hvordan de politiske spændinger bliver større og større i byens gader. Det fortælles i Sjælemaleren lydbog, at det er i starten af bogen, er den arbejdende klasse, der bliver stærkere, men den katolske overklasse er klar til kamp mod dette. Midt i alt dette kaos i Sjælemaleren finder vi en kunstner ved navn Dalmau Salas, der er fanget et sted i mellem.

Det fortælles i Sjælemaleren, at Salas er vokset op i Barcelona. Ifølge Sjælemaleren er han vokset op blandt stolte håndværkere, og hans kærlighed ved navn Emma er selv stærkt engageret i arbejderbevægelsen. Salas er selv engageret i dette miljø, men i takt med, at hans kunstneriske evner udvikles, begynder hans politiske overbevisninger og kærlighed til Emma at blive ramt.

Lyt til Sjælemaleren lydbog gratis og hør om, hvordan Dalmau Salas formår at indfange de fattige menneskers ringe vilkår i sin egen kunst. Lyt til Sjælemaleren og følg med i historien, hvor Salas forsøger at finde ud af, hvad der er vigtigst for ham her i tilværelsen. Sjælemaleren er en spændende fortælling om kærlighed, kunst og hævn, og du kan få del i den lige nu.

Om forfatteren: Ildefonso Falcones

Forfatteren Ildefonso Falcones de Sierra er en spansk forfatter, der blev født i Barcelona. Han trådte for alvor ind på den litterære scene og fik stor berømthed, da den historiske thriller ved navn ”Cathedral of the Sea” udkom i 2006. Denne thriller udspillede sig i Middelalderen i Barcelona og blev senere efterfulgt af ”Lan mano de Fátima” og ”La Reina Descalza”.

Udover sit forfatterskab er Ildefonso Falcones de Sierra også uddannet i jura. Han har blandt andet startet sin egen advokatvirksomhed inden for Barcelona, som han også flittigt arbejder med. Ildefonso Falcones de Sierra beskriver dog, at han stadig har en dyb passion for at skrive bøger.