Lydbøger » Sjælens begær

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Sjælens begær Lydbog

4.7/5

Forfatter: Katarina Pitzner

lydbog og e-bog

Introduktion

I Sjælens begær kan du møde den sande Katerina Pitzner og den spirituelle verden, som har været en del af Katerinas liv, så længe hun kan huske. Sjælens begær er en selvhjælpsbog ulig mange andre. Det er delvis en personlig fortælling fra Katerina selv, og de mange følelseskvaler, som hun har været igennem hele sit liv, men også hvad de har lært hende gennem mange års prøvelser.

Sjælens begær er en fortælling om kærlighedsforhold, som vi hurtigt kan blive forblændet af, men som også kan volde store smerter. Det er et giv-og-tag forhold, som hun har prøvet i mange afskygninger, og nu deler sine erfaringer fra i Sjælens begær.

Informationer:

Oplæser: Vibeke Søllested
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 5 timer og 23 minutter

Sjælens begær: Handling

Sjælens begær lydbog er en personlig fortælling fra den offentlige Katerina Pitzner. Langt de fleste har efterhånden set hende i medierne og på alverdens Tv-programmer, hvor hun kendetegner sig selv som diamanthandleren. Sjælens begær lydbog gratis er hendes første alvorlig fortælling om en del af sit liv, som mange måske ikke vidste så meget om. Her fortæller Katerina ærligt om sit forhold til en spirituel verden, som hun har haft inde i sit liv, så længe hun kan huske.

I Sjælens begær lydbog er også Katerinas fortælling om den svære kærlighed, og de mange problemer den kan volde mellem lykkerusene. Katerina stiller sig selv det spørgsmål, hvorfor kærligheden kan være så smuk og smertefuld på en og samme tid? Hvorfor skal det være så ekstra svært med kærligheds soul mates, hvor hjertet ofte vælger den forkerte på det helt forkerte tidspunkt også?

I Sjælens begær lydbog gratis fortæller Katerina om sine personlige erfaringer, men også fra klienters historier, hvorfor læseren får et omfangsrigt indblik i et liv med kærlighed og soul mates. Der lægges vægt på, hvorfor vi til tider bliver så dybt forelsket, som vi gør, og hvorfor vi kan finde på at blive i et forhold, der mest af alt volder os sorg og smerter.

Sjælens begær lydbog er en ganske anderledes tilgang til livet og kærligheden, men den fortæller også om en masse livserfaring, som sætter nogle tanker i gang hos læseren. Der er mange ting i bogen, som læseren kan tage med sig efter nogle overvejelser til at finde en anden slags ro i livet.

Om forfatteren: Katarina Pitzner

Sjælens begær er Katerina Pitzners første og eneste bog. Normalt kender de fleste hende fra mediernes søgelys, hvor hun har været med i en lang række programmer på tværs af kanaler. Hun har medvirket i Liebhaverne på DR1, Størst på TV2 og Kræsne Købere på TV3.

Katerina betragter sig selv som clairvoyant og et medie, når hun ikke er ude og holde diverse foredrag i resten af Danmark. Eller når hun ikke har travlt med at være mor til fire børn.

Sjælens begær er hendes første bog, hvor hun kombinerer sin personlige livserfaring med sin passion i livet, og gør brug af sine mange års erfaring, som blogger og skribent på store medier som Huffington Post.