Lydbøger » Sjælens mange liv

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Sjælens mange liv Lydbog

3.9/5

Forfatter: Teresa Thaning

lydbog og e-bog

Introduktion

Så længe det kan huskes tilbage til, har mennesket studeret konceptet om sjæle. Det er et besynderligt felt, som ikke desto mindre får unægtelig meget opmærksomhed. I Sjælens mange liv kan du læse og lære mere om, hvordan din sjæl kan komme til at stråle, og din glæde kan komme forrest i køen.

Sjælens mange liv er en bog om at udvikle dig selv, men det er også en bog om at lære mere om dig selv. Forfatteren har skrevet bogen med udgangspunkt i sine egne erfaringer, og det er derfor også en meget personlig bog. Sjælens mange liv handler om healing og om sjælens bånd til fortiden, og hvordan den bindes sammen med dit nuværende liv.

Informationer:

Oplæser: Laura Drasbæk
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 6 timer og 24 minutter

Sjælens mange liv: Handling

Sjælens mange liv lydbog tager udgangspunkt i intet mindre end 30 forskellige historier. Det er ud fra disse 30 forskellige cases, at teorier og opdagelser bliver præsenteret i løbet af bogen for at give dig den viden om sjælen, som du ikke har kunne finde andre steder. Sjælens mange liv lydbog gratis er den bog, som du har ventet på, der skal være med til at give dig styrken til at lade dit personlige lys skinne gennem alt andet. Med hjælp fra Sjælens mange liv lydbog vil du kunne give slip på alt i dit liv, som du i sidste ende ikke har brug for.

Sjælens mange liv lydbog er skrevet ud fra forfatteren, Teresa Thannings, eget liv og hendes personlige erfaringer samt de mennesker, hun har hjulpet i sit virke som healer. I løbet af bogen kommer hun blandt andet ind på tankens berigende kræfter, og hvordan du selv kan få mest muligt ud af dem. Der bliver diskuteret hjertets potentiale i healende situationer. Men frem for alt kommer Thanning også ind på den kommunikation, som kan opstå mellem sjæle. Hun berører emner som reinkarnation og det karmiske bånd, der kan kobles på tværs af levetider.

I løbet af bogen vil de mange cases løfte sløret for, hvordan tidligere liv er forbundet til nuværende liv. Du får indsigt i unikke sjæleforbindelser, og hvordan alle i livet er forbundne på et eller andet plan. Du lærer betydeligt mere om konceptet karma, og hvordan det kan påvirke dig og dit liv. Og selvfølgelig giver Sjælens mange liv lydbog gratis dig også praktiske redskaber og guides til, hvordan du kan anvende det hele i dit eget liv.

Om forfatteren: Teresa Thaning

Teresa Thanning kan bryste sig af mange titler. Foruden at være forfatter til flere bøger, er hun også clairvoyant og spirituel lærer. Hun har sin egen Thaning Energy Healing, som hun rejser land og verden rundt med, hvor hun afholder alt lige fra retreats, til kurser, til foredrag, til sessioner om alt, hvad hun ved om sjælens og de sider af livet, som mange tager for givet.

Sjælens mange liv er endnu en af hendes overbevisende bøger, der tager fat på emner, som mange mennesker finder interessante, men ikke har modet til at undersøge nærmere. Foruden Sjælens mange liv, kan du altid læse mere af Thannings arbejde i Bevidst helbredelse eller Beskeder fra ærkeengle og mestre.