Lydbøger » Skaberen, Taberen, Frelseren?

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Skaberen, Taberen, Frelseren? Lydbog

4.2/5

Forfatter: Søs Marie Serup, Mikkel Faurholdt

lydbog og e-bog

Introduktion

Søs Marie Serup og Mikkel Faurholdt har med Skaberen, Taberen, Frelseren? forsøgt at portrættere Dansk Folkeparti. Følg med i Skaberen, Taberen, Frelseren? lydbog gratis og hør historien helt fra den spæde start i ruinerne af det, der engang var Fremskridtspartiet. Her møder vi markante politiske figurerer som Kristian Thulesen Dahl og Pia Kjærsgaard, der har et ønske om at starte et nyt politisk parti.

Vejen fra Fremskridtspartiet til det, der i dag er Dansk Folkeparti har ikke altid været let. Med Skaberen, Taberen, Frelseren? lydbog forsøger de to forfattere ikke blot at fortælle historien om partiets. Der er nemlig også fokus på, hvad visionerne for fremtiden er.

Informationer:

Oplæser: David Trads
Sprog: Dansk
Kategori: Fakta
Længde: 7 timer og 9 minutter

Skaberen, Taberen, Frelseren?: Handling

Dansk Folkeparti er et parti, der har en kort levetid i dansk politik, men det viste sig hurtigt at være en af nyere tids største politiske succeshistorier. Det er fortællingen om dette politiske parti, som kan følges i Skaberen, Taberen, Frelseren? Lyt til Skaberen, Taberen, Frelseren? lydbog, der på dansk er indtalt af Mads Trads, hvis du er mere til lydbøger, og få del i historien om et af de mest markante politiske partier i dansk politik.

Med Skaberen, Taberen, Frelseren? har de to forfattere Søs Marie Serup og Mikkel Faurholdt skabt en fortælling om et politisk parti, der er fortalt på spændende vis. Lyt til Skaberen, Taberen, Frelseren? lydbog gratis og følg med i den spæde start på ruinerne af det, der engang var Fremskridtspartiet. Herfra udbrød en kvindelig hjemmehjælper og et par tætte, mandlige allierede ud og forsøgte at ryste det politiske Danmark.

Det gøres klart i Skaberen, Taberen, Frelseren?, at Dansk Folkeparti i dag er et parti, der har været med til at sætte dagsordenen i Danmark, når det kommer til udlændige- og indvandringspolitik. Vejen fra Fremskridtspartiet til det, der i dag er Dansk Folkeparti har dog ikke altid været let. Derfor er Skaberen, Taberen, Frelseren? også en fortælling om både med- og modgang.

Lyt til Skaberen, Taberen, Frelseren? lydbog gratis og hør en beretning fra de ellers så lukkede døre på Christiansborg. Med Skaberen, Taberen, Frelseren? lydbog kommer vi ind bag kulissen og følger partiets fremtrædende figurer Pia Kjærsgaard og Kristian Thulesen Dahl, der udgør kernen i Dansk Folkeparti.

Om forfatteren: Søs Marie Serup og Mikkel Faurholdt

Det er Søs Marie Serup Laybourn, tidligere kendt som Søs Marie Serup, og Mikkel Faurholdt, der står bag Skaberen, Taberen, Frelseren?, der fortæller historien om Dansk Folkeparti. Skaberen, Taberen, Frelseren? er dog ikke de to forfatteres første fælles projekt.

Søs Marie Serup blev født i 1974 i Kalhave og er pressechef. Hun har tidligere været ansat som leder af Venstres Center for kommunikation og politik. Senere startede hun egen kommunikationsvirksomhed ved navn BY SERUP.

Mikkel Faurholdt er uddannet journalist og har blandt andet arbejdet på Erhvervs-Bladet, B.T. og Morgenavisen Jyllands-Posten. Han har dog også tidligere arbejdet som spindoktor i dansk politik. Specielt er han kendt som spindoktor for tidligere finansminister Thor Pedersen.