Lydbøger » Skæbne-anekdoter

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Skæbne-anekdoter Lydbog

4.1/5

Forfatter: Karen Blixen

lydbog og e-bog

Introduktion

Skæbne-anekdoter er en af de sidste store historier, som verden nåede at få fra Karen Blixens imponerende fortælleevner. I sin tid formåede hun at skrive mange smukke historier, og Skæbne-anekdoter har samlet fem af disse til at imponere læseren med.

Som alle sine fortællinger er det imponerende at læse, hvordan Blixen skaber en stemning og formår at beskrive følelser. Der er en grund til, at Karen Blixen er en af vor tids store forfattere, og det kan historierne i Skæbne-anekdoter også bevidne om.

Enkelte titler vil måske være bekendte for læseren, der har en smule kendskab til Blixens forfatterskab, mens andre historier vil være næsten som nye.

Informationer:

Oplæser: Chili Turell
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 7 timer og 33 minutter

Skæbne-anekdoter: Handling

Skæbne-anekdoter lydbog er ikke en samlet historie fra Karen Blixen. Det er i stedet en mindre samling af fem små historier, som hun nåede at få sat sammen kort før sin død.

Den første historie, Dykkeren, er om en karakter, der er så desperat efter at kunne snakke med engle, at han ender med at bygge sig selv et par vinger. Det er ikke overraskende, hvordan følelserne står stærkt i denne korte fortælling i Skæbne-anekdoter lydbog gratis.

Babettes gæstebud er også en del af fortællingerne i Skæbne-anekdoter lydbog, og det må siges at være den historie, som de fleste kender. Det er en historie om at tage imod venlighed, og alligevel bruge hele sit liv på at betale den venlighed tilbage.

Storme er historien om en ung skuespillerinde, der får vendt sit liv på hovedet efter et fatalt skibsvrag tæt på Norges kyster.

Den udødelige historie er en historie om to mænd, og hvordan deres forskellige liv alligevel ender med at blive flettet sammen.

Og sidst men ikke mindst, er der historien om Ringen i Skæbne-anekdoter lydbog gratis, der fortæller om en tragisk skæbne for et ungt dansk par en ganske bestemt juli måned.

Hver historie i Skæbne-anekdoter lydbog er pakket med et væld af følelser, og det er svært ikke at blive rørt dybt ind i hjertet, når du læser denne bog. Med så vidt forskellige historier og handlinger er det forbløffende, hvordan Blixen formår at engagere sine læsere fra start til slut, hvilket bevidner om hendes stærke fortælleevner.

Om forfatteren: Karen Blixen

Karen Blixen døde tilbage i 1962, men inden da nåede hun at udgive mere end et dusin forskellige historier, hvoraf Den afrikanske farm må siges at være hendes mest berømte værk. I sin tid skrev hun både på dansk, fransk og engelsk og brugte derfor også flere forskellige pseudonymer til sine mange udgivelser. I Danmark kender vi hende mest under hendes eget navn, men også for navnet Isak Dinesen.

Foruden Den afrikanske farm, som hendes største værk, indeholder Skæbne-anekdoter en af hendes andre store værker. Babettes gæstebud er blevet filmatiseret til stor fornøjelse og prisvindende popularitet for hele verden. Efter at have læst Skæbne-anekdoter bør du undersøge Blixens Syv fantastiske fortællinger.