Lydbøger » Skæbnens blå tråde

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Skæbnens blå tråde Lydbog

4.1/5

Forfatter: Lars Mytting

lydbog og e-bog

Introduktion

Romanen Skæbnens blå tråde er skrevet af den berømte norske forfatter Lars Mytting. Skæbnens blå tråde udkom i 2021, og er efterfølgeren til romanen der udkom i 2019 med titlen Søsterklokkerne. Disse romaner hører til serien ved titlen Heknes. Man kan med fordel lytte til Skæbnens blå tråde lydbog gratis, hvis man er interesseret i slægtsfortælling i norden.

I Skæbnens blå tråde lydbog kan man følge sognepræsten Kai Schweigaard, der af sin egen skyldfølelse opfostrer drengen Jehans. Drengens mor er en del af Hekans familien, og det er til ære for to søstre at de to kirkeklokker blev skabt. De to kirkeklokker sognepræsten fik adskilt. Han prøver at få de to klokker til at forenes, inden det er for sent.

Jehans voksede i 20 år op på en lille gård. Her fiskede og jagtede han. En dag skød han et rensdyr, og her mødte han en mystisk og speciel jæger.

Informationer:

Oplæser: Dan Schlosser
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 11 timer og 52 minutter

Skæbnens blå tråde: Handling

Bogen Skæbnens blå tråde er skrevet af den norske forfatter Lars Mytting. Lars Mytting er en kendt figur inden for litteratur i norden. Hans værker har modtaget flere nomineringer samt priser.

Skæbnens blå tråde er det andet værk i serien om nordisk slægtsfortælling, og værket udkom i 2021. Værket er en efterfølger af den udgivne bog i 2019 med titlen Søsterklokkerne. Begge romaner hører under serien Hekne. Man kan med fordel lytte til Skæbnens blå tråde i form af en lydbog.

I Skæbnens blå tråde lydbog er læseren placeret i år 1903, og der er gået to årtier siden en sognepræst ved navnet Kai Schweigaard havde hjulpet en person i nød. Han var kommet hjem til byen Butangen med den nyfødte dreng Jehans. Moren til Jehans hed Astrid Heknes. Han havde taget imod sønnen, da han havde skyldfølelse over sine dårlige gerninger. Kirkeklokkerne var blevet splittet ad, og dette var sognepræstens skyld.

Man kan lytte til Skæbnens blå tråde lydbog gratis for mere information herom.

Man hører i Skæbnens blå tråde lydbog at hans gerning havde skæbnesvangre konsekvenser. Klokkerne var skabt til minde om to søskende i Heknes-familien. Sognepræsten er i gang med at lede efter en måde, hvorpå klokkerne igen kan forenes. Dette gør han ved at undersøge et billedtæppe, som de to søstre havde skabt.

I Skæbnens blå tråde lydbog hører man, at Jehans vokser op i en stille og rolig gård. Selv om hans familie havde frastødt ham, så lever han et fint liv i den vilde natur. Her fiskede han og brugte sin tid på jagt.

En dag i slutningen af sommeren skyder han dog et rensdyr, og her møder han den mystiske jæger, som for alvor får ændret hans liv. Man kan med fordel lytte til Skæbnens blå tråde lydbog gratis for at høre hvorfor.

Om forfatteren: Lars Mytting

Lars Mytting er født i 1968 i Norge, og han er en kendt norsk forfatter især i norden. Lars Myttings forfatterskab begyndte i 2006, da han debuterede med sin første roman med titlen Hestekræfter. Dette værk er også oversat til en del forskellige sprog, og udkom også i Danmark.

Forfatterens værker er også nominerede eller har vundet priser for deres performance. I 2011 udgav han eksempelvis et faglitterært værk, som vandt vejen frem til den internationale litterære scene. Værket hedder Norwegian Wood, og det vandt prisen for at være årets faglitterære værk i Storbritannien fem år efter udgivelsen. Han har modtaget flere priser, og blot en af hans værker har solgt over 170.000 eksemplarer i hans eget hjemland.