Lydbøger » Skammertegnet. Skammerens datter 2

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Skammertegnet. Skammerens datter 2 Lydbog

4.9/5

Forfatter: Lene Kaaberbøl

lydbog og e-bog

Introduktion

Skammertegnet. Skammerens datter 2 fortsætter den spændende fantasy-genre, som Lene Kaaberbøl begyndte med udgivelsen af Skammerens datter. Da vi bliver en del af historien i Skammertegnet. Skammerens datter 2 lydbog, er Dina på flugt væk fra Lavlandet. Drakans magt er nemlig blevet større og større, og nu må hun væk for at holde sin familie i live.

Undervejs i Skammertegnet. Skammerens datter 2 tager historien dog en mere dramatisk drejning. Dina bliver nemlig taget til fange af Drakans fætter, og hun må nu kæmpe med næb og klør for at sikre sin overlevelse. Lyt til Skammertegnet. Skammerens datter 2 lydbog gratis og hør om, hvordan Dina kan bruge sin skammerevne til at overleve.

Skammertegnet. Skammerens datter 2 er en spændende fortælling med masser af godt indhold, og du kan blive en del af den lige nu.

Informationer:

Oplæser: Karin Rørbech
Sprog: Dansk
Kategori: Børnebøger
Længde: 8 timer og 8 minutter

Skammertegnet. Skammerens datter 2: Handling

Lyt til Skammertegnet. Skammerens datter 2, der er skrevet af Lene Kaaberbøl, hvor vi fortsætter historien i fantasy-serien om Skammerens datter, der hedder Dina. Skammertegnet. Skammerens datter 2 begynder på en kold og stormfuld nat. Dina er på flugt langt væk fra sin hjemegn i Lavlandet på grund af alt det, der skete i det forrige bind i serien. Drakans magt voksede sig nemlig større og større, og nu er det tid til at flygte.

Det fortælles i Skammertegnet. Skammerens datter 2 lydbog, at Dina er på flugt i selskab med sin mor. Inden længe i Skammertegnet. Skammerens datter 2 bliver Dina og moderen dog lokket i et baghold, som Dina må bruge alle kræfter for at redde dem. Som et resultat af dette bagholdsangreb vælger Dinas storebror, der hedder Davin, at begynde en hævnaktion. Hævnaktionen viser sig dog at have store konsekvenser, for Dina ender med at blive taget til fange af Drakans fætter.

Giv dig i kast med Skammertegnet. Skammerens datter 2 lydbog gratis og hør om, hvordan Dina må bruge alle kræfter for at overleve, mens hun er taget til fange. Inden længe i Skammertegnet. Skammerens datter 2 lydbog må Dina dog indse, at hun ikke kan sky nogen midler for at sikre sin overlevelse. Derfor indser hun, at hun er nødsaget til at bruge sin skammerevne til et ondt formål.

Lyt til Skammertegnet. Skammerens datter 2 lydbog gratis og få del i den spændende fortsættelse i historien om familien Deravenel af Lene Kaaberbøl. Der er garanti for en spændende fortælling, hvis du giver dig kast med Skammertegnet. Skammerens datter 2 eller Skammertegnet. Skammerens datter 2 lydbog, hvis du er mere til lydbøger.

Om forfatteren: Lene Kaaberbøl

Bag Skammertegnet. Skammerens datter 2 står den danske forfatter Lene Kaaberbøl. Hun er bedst kendt som Danmarks ukronede fantasy dronning, og det er også inden for denne genre, at vi finder det tidligere nævnte værk. Hun debuterede i 1975, hvor den første bog kaldet ”Tommeliden” udkom. CV’et tæller desuden udgivelser som ”Skammertegnet”, ”Slangens gave”.

Baseret på ”Skammertegnet” og ”Slangens gave” udkom der en samlet filmudgave. For sit forfatterskab har Lene Kaaberbøl opnået adskillige priser. Disse priser tæller blandt andet Best Disney Novel Writer of the Year, Børnebibliotekarernes Kulturpris i 2003, Børnebogsprisen i 2013, Orla-prisen i 2007 og 2012 samt Høstprisen i 2015.