Lydbøger » Skatteøen

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Skatteøen Lydbog

4.5/5

Forfatter: Robert Stevenson

lydbog og e-bog

Introduktion

Fortællingen om Skatteøen, hvor Jim ihærdigt forsøger at finde sørøverkaptajn Flints gamle skat, er en skøn fortælling for hele familien. Fortællingen er både sjov og spændende på samme tid og der tages både temaer såsom venskab, længsel, mod og griskhed op.

Det er muligt at høre Skatteøen lydbog gratis på en af de danske lydbogtjenester. Lydbøger er blevet meget populært at høre blandt hele den danske befolkning. Dette har særligt noget at gøre med, at det er en helt ny måde at læse bøger på, som giver en mulighed for at læse endnu flere af ens kommende yndlingsbøger. Ved at høre Skatteøen lydbog vil hele familien kunne samles om fortællingen. Hvis man er mere til at høre fortællingen alene, er Skatteøen lydbog også oplagt til dette.

For at høre Skatteøen lydbog gratis, skal du følge instruktionerne her på siden. Herefter vil du kunne oprette et medlemskab på en populær dansk lydbogstjeneste, som er gratis i prøveperioden. Du kan altid afmelde medlemskabet og herved undgå at betale for det. På lydbogstjenesten er det også muligt at høre andre fortællinger såsom Harry Potter lydbog og Ternet Ninja lydbog.

Informationer:

Oplæser: Martin Greis-Rosenthal
Sprog: Dansk
Kategori: Børnebøger
Længde: 6 timer og 34 minutter

Bogens handling

Med denne roman får man den uforkortede og originale fortælling om Lange John Silver og den unge Jim. Romanen er i sandhed en klassiker, som stammer helt tilbage fra 1881. Sproget er dog opdateret, så fortællingen er nemmere at forstå. Romanen egner sig til alle eventyrlystne læsere over 8 år, der elsker en fortælling om pirater, sørøverkaptajner og skattekister.

I Skatteøen bliver man introduceret til en gammel sørøverkaptajn ved navn Flints. Flints ankommer til en kro, der hedder Admiral Benbow. Med sig har han en rejsekiste. Den mystiske rejsekiste fanger hurtigt Jim Hawkins øje. Den unge Jim udforsker rejsekisten og finder et skattekort. Herfra begynder der et spændende eventyr for Jim.

Jim har sat sig for, at den skat, som sørøverkaptajn Flint har gemt, skal findes. Han drager derfor ud på eventyr sammen med godsejer Trelawney og doktor Livesey. De tre tager afsted på skibet Hispaniola for at finde skatten. De er dog uvidende om, at besætningen på skibet udelukkende består af pirater. En af piraterne hedder Lange John Silver og han kommer til at spille en stor rolle i det eventyr, som Jim, Trelawney og Livesey har begivet sig ud på.