Lydbøger » Skønne verden, hvor er du

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Skønne verden, hvor er du Lydbog

4.3/5

Forfatter: Sally Rooney

lydbog og e-bog

Introduktion

Skønne verden, hvor er du er endnu en prisbelønnet roman fra Sally Rooney, som efterhånden har formået at skrive nogle af nyere tids store romaner. I Skønne verden, hvor er du tager hun livets store spørgsmål op gennem venskaber og kærlighedsforhold mellem fire individer.

Historien udspiller sig gennem de fire individer og deres indviklede forhold til hinanden, idet de forsøger at navigere sig gennem livet og de mange prøvelser, som livet smider for din dør. Mellem historierne og begivenhederne er Skønne verden, hvor er du præget med filosofiske ideer og tanker, som udfolder sig i lange mails mellem veninderne.

Skønne verden, hvor er du er en historie, der skal læses for at få det fulde udbytte af den.

Informationer:

Oplæser: Sicilia Gadborg Høegh
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 10 timer og 9 minutter

Skønne verden, hvor er du: Handling

Skønne verden, hvor er du lydbog er historien om fire mennesker, der alle forsøger at navigere rundt i deres unge liv på bedste vis. Hver især har de en fortid, som konstant forsøger at indhente dem, og hver især kæmper de for at overkomme den fortid. Håbet er at finde deres plads i en skøn verden, men vejen dertil er lang og kompliceret, som de erfarer dag for dag i Skønne verden, hvor er du lydbog gratis.

Veninderne Alice og Eileen har kendt hinanden siden deres spæde tid på universitetet. Fra de første dage fandt de sammen som selvudnævnte outsidere, og de endte også med at blive roommates ganske hurtigt. Deres venskab bød på mange opture og nedture, men som tiden gik og virkeligheden indhentede dem, løb deres venskab også mere og mere ud mellem fingrene på dem. Indtil livet igen kaster dem ind på hinandens veje i Skønne verden, hvor er du lydbog.

Alice blev et stort forfatternavn, men ikke større end hun alligevel endte med et længerevarende besøg på den psykiatriske afdeling. Et eller andet sted i sit voksne liv møder hun Felix, som er lagerarbejder. Kemien mellem dem er spontan, og Alice ender med at invitere ham med til Rom.

Skønne verden, hvor er du lydbog gratis fortæller også om Eileens kærestesorger, der pludselig indhenter hende efter et tilfældigt møde med eks-kæresten. For at lindre sine sorger genoptager hun kontakten til sin barndomsven og evige flirt, Simon.

Livet som ung er frit og fyldt med glæder, men de fire venner og individer må snart indse, at livet også er ved at hale ind på dem.

Om forfatteren: Sally Rooney

Skønne verden, hvor er du lydbog fra Sally Rooney er den tredje roman, som er oversat til dansk. De danske læsere har allerede haft stor fornøjelse af hendes tidligere romaner, Normale mennesker og Samtaler med venner, som begge har vundet et utal af priser.

Sally Rooney er født og opvokset i Irland, hvorfor mange af hendes romaner også udspiller sig i Irland.

Den anmelderroste historie i Normale mennesker blev i 2020 også adapteret til tv-serie, som sidenhen er blevet streamet langt mere end 62 millioner gange. Der er en grund til, at enhver læser holder øje med nye udgivelser fra Sally Rooney.