Lydbøger » Skrevet i blod

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Skrevet i blod Lydbog

4.7/5

Forfatter: Chris Carter

lydbog og e-bog

Introduktion

Chris Carter har med dette værk skabt en fortælling, der tager sit udgangspunkt i Los Angeles. Det er 4. december, da historien indledes, og Julen kommer tættere og tættere på. Midt i julestemningen finder vi Angela Wood, der lige er blevet færdig med dagens gerning som lommetyv. Det fortælles, at det er blevet til 687 dollars for femten minutters arbejde.

Wood lægger vejen forbi det lokale værtshus for at fejre dagens indtjening med en skænk. Der går dog ikke længe, før hun ser en mulighed for at stjæle en dyr lædertaske fra en af barens gæster. Dette tyveri bliver startskuddet på en dramatisk fortælling, for Angela Wood finder noget, der bringer hendes liv i fare. Hvor længe går der, inden ejermændene finder hende, og hvad skal der så ske?

Informationer:

Oplæser: Thomas Gulstad
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 13 timer og 1 minut

Skrevet i blod: Handling

Chris Carter står bag i Skrevet i blod. Lyt til Skrevet i blod lydbog gratis og kom med ind i historien, der tager sit udgangspunkt i Los Angeles den 4. december. Julen kommer tættere og tættere på, og det fortælles i Skrevet i blod lydbog, at den meget erfarne lommetyv ved navn Angela Wood lige er blevet færdig med dagens arbejde. Skrevet i blod lydbog fortæller, at det er blevet for 687 dollars for femten minutters arbejde.

Lyt til Skrevet i blod lydbog gratis og hør om, hvordan Angela beslutter sig for at fejre dagens fortjeneste med en drink. Der går dog ikke længe i Skrevet i blod, før en af barens gæster fanger hendes opmærksomhed. Gæsten har ifølge Skrevet i blod opført sig meget dårligt over for en ældre mand.

Derfor fortælles det i Skrevet i blod lydbog, at Angela beslutter sig for at give ham en lærestreg. Dette har hun tænkt sig at gøre ved at stjæle hans dyre lædertaske. Efter tyveriet finder Angela Wood dog ikke noget af værdi, for der er hverken penge eller en computer. I lædertasken finder Angela nemlig kun en læderindbundet bog, som hun nysgerrigt kigger i, da hun kommer hjem.

Lyt til Skrevet i blod og hør om, hvordan Angela åbner den læderindbundne bog. Da hun åbner den, fortælles det i Skrevet i blod, at dette markerer starten på Angelas værste mareridt. Giv dig i kast med Skrevet i blod og find ud af, hvad denne ikke helt almindelige bog indeholder. Der er drama fra start til slut, og inden længe er Angelas liv i fare i Skrevet i blod.

Om forfatteren: Chris Carter

Skrevet i blod er skrevet af Christopher Carl Carter, der blev født i 1956 i USA. Carter blev uddannet journalist fra California State University. Han har i løbet af sin karriere fået tildelt en række udmærkelser som for eksempel otte Primetime Emmy nomineringer.

I dag har Chris Carter skabt sit eget produktionsselskab ved navn Ten Thirteen Productions og er måske bedst kendt som skaber af den overnaturlige dramatiske serie ved navn The X-Files. Sidenhen er der udkommet en række spin-off serier på grund af den positive omtale, som The X-files modtog. Det var dog hos Walt Disney Studios, at han startede sin TV-karriere og oparbejdede en lang række erfaringer.