Lydbøger » Skyggedalen

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Skyggedalen Lydbog

4.7/5

Forfatter: Viveca Sten

lydbog og e-bog

Introduktion

Skyggedalen er den længe ventede efterfølger til Viveca Stens Med mordene i Åre. Endnu engang er det efterforskerne Hanna og Daniel, der bliver sat på en sag, som får læseren til at klistre sig til siderne med det samme.

Skyggedalen tager læseren med tilbage til Åre, hvor Hanna og Daniel skal forsøge at navigere rundt i en hverdag med politiarbejde og familieliv. Deres nyeste sag bliver en, der skal graves dybt i for at finde de rette svar. Men spørgsmålet er bare, om det er svar Hanna og Daniel er klar til at finde i Skyggedalen.

Informationer:

Oplæser: Githa Lehrmann
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 45 minutter

Skyggedalen: Handling

Skyggedalen lydbog bringer læseren tilbage til den norske by Åre. Det er en by, der normalt ikke burde være knap så dramatisk, men alligevel har de nye efterforskere, Hanna og Daniel, nok at se til med sager, der bliver ved med at finde vej til deres skriveborde. Med begyndelsen på vinterferien i Åre burde der ikke ske det store. Måske et par små sager med børn, der har lidt for meget fritid, hvilket giver Hanna mere tid til at gøre sig bemærket hos politiet.

I Skyggedalen lydbog gratis er hun stadig blot ansat som vikar, men vil gerne fastansættes hos Åre Politiet. Imens kan hun se til, mens kollegaen Daniel febrilsk forsøger at balancere arbejdslivet sammen med den engagerede familiefar, han også gerne vil være i Skyggedalen lydbog.

Da et lig bliver fundet i udkanten af byen, må de dog sætte deres personlige agendaer på pause. Liget er blevet mishandlet udover det sædvanlige, og politiet er i første omgang på bar bund, fordi der ingen oplagte fjender er til ofret i Skyggedalen lydbog gratis.

Kan det mishandlede lig have noget at gøre med den frikirkelige sekt, der har fået at fast tag i en del af de mindre byer langs den norske grænse? Her er den unge Rebekka også blevet forført af den religiøse overbevisning, og hun ønsker kun at tjene Gud. Hun drømmer om at blive præstefrue, men det er et isoleret liv, der bliver mere isoleret, hver dag der går. Med få mennesker at betro sig til begynder Rebekka pludselig at frygte for sit liv i Skyggedalen lydbog.

Hanna og Daniels efterforskning begynder at handle mere og mere om overlevelse i en mørk historie, og måske hænger det sammen med Rebekkas frygt.

Om forfatteren: Viveca Sten

Viveca Sten debuterede med sine kriminalromaner i 2008, med romanen Stille nu, som er den første i serien om Sandham mordene. Siden da har hun færdiggjort serien om Sandham mordene, som endte med at blive hele 10 bøger.

Skyggedalen er den anden bog i hendes nye serie, der udspringer af den lille by Åre, hvorfor serien også hedder Mordene i Åre. Den første bog, Offermageren, lå flere uger på krimi bestsellerlisten. Til dato har Viveca Sten solgt mere end 3 millioner eksemplarer på verdensplan.

Hendes bøger er også blevet adapteret til TV, hvor det siges, at mere end 30 millioner mennesker har fulgt med i serien om Sandham mordene.