Lydbøger » Skyggejægeren

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Skyggejægeren Lydbog

4.6/5

Forfatter: Camilla Grebe

lydbog og e-bog

Introduktion

I Skyggejægeren er Malin og Manfred igen tilbage på en sag, der strækker sig længere tilbage i tiden, end nogen af dem havde forudset. Det bliver et kapløb med tiden i mere end en forstand, da de først begynder at åbne for sporene i sagen om de dræbte kvinder.

Deres første mordoffer stammer helt tilbage fra 1944, og med så lang tid mellem deres sager er det svært at finde en konkret sammenhæng, som beviseligt kan koble sagerne. Men Malin og Manfred er ikke i tvivl. Der er en sammenhæng i Skyggejægeren, som de bare ikke kan finde endnu.

Skyggejægeren er fjerde bog i serien om Malin og Manfred fra Camilla Grebe.

Informationer:

Oplæser: Julie Berthelsen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 11 timer og 58 minutter

Skyggejægeren: Handling

Skyggejægeren lydbog tager læseren med tilbage til året 1944 i Stockholm. Bag et dunkelt pakhus bliver et lig fundet. Det er en kvinde, som er blevet brutalt myrdet, men som om det ikke var nok, har gerningsmanden også valgt at sømme kvindens hænder fast i gulvet. Et så brutalt mord burde ikke forsvinde i arkivet, men det gør det, og gerningsmanden går fri.

Der går nu tredive år, og pludselig findes endnu en kvinde myrdet på præcis samme måde. Hænderne er igen sømmet fast til gulvet på den stakkels kvinde i Skyggejægeren lydbog gratis. Endnu engang er politiet uden anelse om, hvem der kunne have gjort det. Sagen forsvinder tilbage i arkiverne indtil ti år senere. Her bliver en tredje kvinde fundet, også med hænderne sømmet fast i gulvet. Men politiet er stadig på bar bund i Skyggejægeren lydbog, og sagen må endnu engang blive arkiveret som uopklaret.

Som tiden går i Skyggejægeren lydbog, er det først i 2019, da et skelet af en ung kvinde på mystisk vis bliver fundet, at de gamle uopklarede sager bliver hevet frem i lyset igen. Nu begynder efterforskere Malin og Manfred at se en sammenhæng mellem de forskellige sager, som kun adskiller sig på tværs af tid. Begge to begynder sågar at have en mistanke om, at den originale gerningsmand stadig kan være på fri fod i Skyggejægeren lydbog gratis.

Ikke nok med at Malin og Manfred nu må kæmpe med tidens slitage af de forældede sager, de kæmper også med fremtiden for at sikre, at ingen andre kvinder kommer til at lide samme skæbne, inden gerningsmanden slår til igen.

Om forfatteren: Camilla Grebe

Skyggejægeren er den fjerde oversatte kriminalroman fra Camilla Grebe, som danskerne kan glæde sig til at læse. I Sverige har hun modtager flotte anmeldelser og priser for sine kriminalromaner. Tilbage i både 2017, 2018 og 2019 vandt hun prisen for Årets svenske krimi, dog for titler, som endnu ikke er oversat til dansk.

De danske oversættelser fra Camilla Grebe tæller endnu kun de første fire bøger i serien Når isen brister, som første gang udkom tilbage i 2016. Den første i serien hedder Når isen brister, efterfulgt af Husdyret, og Dvale inden Skyggejægeren, som senere efterfølges af Alle lyver. Du kan roligt sætte dig til rette med en krimiserie fra Camilla Grebe.