Lydbøger » Skyggen bag dig

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Skyggen bag dig Lydbog

4.1/5

Forfatter: Anna Jansson

lydbog og e-bog

Introduktion

Skyggen bag dig er en roman inden for genren krimi, og værket er skrevet af den svenske forfatter samt tidligere sygeplejerske Anna Jansson. Anna Jansson voksede op på Gotland i Sverige, og de fleste af forfatterens værkers handling er baseret ud fra denne lokation. Handlingerne foregår altså på Gotland.

I Skyggen bag dig lydbog introduceres man til Kristoffer Bark. Han er kriminalinspektør samt leder af en lille gruppe af medarbejdere for politiet. De har fået en ny opgave, som i over et årti har været uopklaret. Sagen er om den forsvundne enlige mor samt lærerinde Emelie Kartman. Hun blev i en besynderlig tilstand fundet på bunden i søen.

Der var dog mangler i efterforskningen af hændelsen. Hun havde modtaget trusler før hun forsvandt. Samme trusler som Sara Bredow modtager nu. Er det den samme gerningsmand? Dette kan du finde ud af, ved at lytte til Skyggen bag dig lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Karen Abrahamsen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 13 timer og 11 minutter

Skyggen bag dig: Handling

Skyggen bag dig er en bog som er skrevet af den svenske forfatter samt tidligere sygeplejerske Anna Jansson. Anna Jansson er vokset op på Gotland i Sverige, og hun skriver krimiromaner, der har en handling som foregår på Gotland. Forfatterens værker er blevet oversat til adskillelige internationale sprog, og mange af dem er blevet filmatiserede samt udkommet som serier i fjernsynet.

Skyggen bag dig er en roman inden for genren krimi. Skyggen bag dig hører også under serien om Kristoffer Bark, og dette er andet værk i serien.

I Skyggen bag dig lydbog følger man kriminalinspektøren der hedder Kristoffer Bark, og han er lederen af en mindre gruppe af medarbejdere for politiet. De har fået en ny opgave som de skal løse, og ingen andre har hidtil kunnet opklare sagen.

Man kan med fordel lytte til Skyggen bag dig lydbog gratis, hvis man vil vide om de får opklaret sagen.

I Skyggen bag dig lydbog drejer den uopklarede sag sig om den enlige mor, der også var en lærer i folkeskolen, der hedder Emelie Kartman. Det er et helt årti siden hun forsvandt sporløst. Hendes lig blev dog fundet nederst i en sø. Tilstanden af hendes lig var uhyggelig og unormal. Man kan med fordel lytte til Skyggen bag dig lydbog gratis og høre hvorfor tilstanden var unormal.

Det erfares i Skyggen bag dig lydbog, at efterforskningen for flere år siden var ukorrekt udført. Der var alt for mange ubesvarede spørgsmål og mangler. Hun havde eksempelvis modtaget trusler før hun forsvandt, og dette blev der ikke fulgt op på.

Kristoffer Bark kontakter Sara Bredow, som for tiden er sygemeldt. Hun har modtaget samme trussel. Er dette gerningsmanden? Og er han i færd med at finde sit nye offer? Dette kan man få svar på i Skyggen bag dig lydbog gratis.

Om forfatteren: Anna Jansson

Anna Jansson er født i år 1958 på Gotland. Anna Jansson er en svensk forfatter, men hun er også en uddannet sygeplejerske, og hun har i en årrække arbejdet inden for dette felt.

Den svenske forfatter specialiserer sig inden for krimiromaner i sit forfatterskab. De fleste af romanerne i forfatterens forfatterskab, drejer sig om kriminalinspektøren ved navnet Maria Wern. Disse bøgers handling foregår på Gotland i Sverige, hvor forfatteren selv levede som barn.

Forfatterens værker er blevet oversat til en lang række forskellige sprog. Der er også blevet udgivet en serie i fjernsynet, hvor handlingen er baseret ud fra en af hendes bøger. Dette er dog ikke den eneste gang, at en bog af forfatteren er blevet brugt til at skabe et andet og nyt medie. Ni andre bøger af forfatteren er filmatiserede.