Lydbøger » Skyggens lærling

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Skyggens lærling Lydbog

4.7/5

Forfatter: John Flanagan

lydbog og e-bog

Introduktion

Er du klar til at tage med på en rejse i et univers, som taget ud fra middelalderen? I Skyggens lærling er det præcis, hvad du kan. I Skyggens lærling følger læseren med den unge Will, som ender med at komme i lære et sted, som ingen havde regnet med.

Will bliver udsat for mangt og meget i Skyggens lærling, for det er ikke nemt at være lærling i skyggerne, når alt kræves af dig for at beskytte konge og fædreland. Og slet ikke når det ikke var Wills eget valg at blive skyggelærling. Will bliver overrasket over, at hans evne til at undgå kammeraterne kan komme ham til gode som skyggelærling i Skyggens lærling lydbog.

Informationer:

Oplæser: Esben Hansen
Sprog: Dansk
Kategori: Ungdomsbøger
Længde: 7 timer og 9 minutter

Skyggens lærling: Handling

I Skyggens lærling lydbog er Will blot 15 år gammel, da hans eventyr begynder. Han har altid drømt om at blive ridder, men da han endelig er gammel nok til at ansøge om dette, viser det sig, at han ikke har den rette højde. I stedet får Will chancen for at blive uddannet ranger. En gruppe folk, som han altid har været en smule bange for i Skyggens lærling lydbog gratis. 

Will har altid fundet Rangere mystiske med deres mørke kapper, og det virker til, at de kommer og går, som det passer dem uden at tage hensyn til naturens love. Til trods for sine bange anelser bliver Will tilbudt en plads som lærling hos Skyggen. Her kan han selv blive uddannet som en gådefuld Ranger. Will må indrømme sin overraskelse, da han får at vide, at han har hvad der skal til for selv at blive Ranger. Ikke nok med at han er hurtig, så kan han også bevæge sig rundt næsten uden at give lyd fra sig, hvilket er en god egenskab som Ranger. Det eneste Will mangler at kunne bryste sig af, det er mod. Det kræver en god portion mod at arbejde i skyggerne for kongen i Skyggens lærling lydbog gratis.

I den anden ende af landet er den frygtindgydende Morgarath ved at samle sine tropper, som han planlægger at angribe kongens land med. Det er en krig, som Will langt fra er klar til at stå ansigt til ansigt med i Skyggens lærling lydbog, men som han bliver nødt til at erkende, at han nu er en del af som skyggelærling.

Om forfatteren: John Flanagan

Skyggens lærling er den anerkendte fantasyserie fra John Flanagan, der efterhånden har taget hele verden med storm. Det er en actionpakket eventyrserie, som Flanagan begyndte på i sin tid til sin søn. Det er mere end ti år siden, og Flanagan arbejder stadig ihærdigt på at skrive serien færdig. 

John Flanagan bor i Australien med sin familie, der må vente tålmodigt på, at han skriver flere bøger om Will og hans hæsblæsende eventyr. Til dato er der 16 bøger i serien om Will og Skyggens lærling.

Derudover har John Flanagan skrevet et par andre fantasyserier, men ingen har fået nær den samme popularitet som Will har fået.