Lydbøger » Skyggeporten

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Skyggeporten Lydbog

4.1/5

Forfatter: Lene Kaaberbøl

lydbog og e-bog

Introduktion

Skyggeporten er en gribende historie om pigen Anna, der mistede sin mor. Siden Anna mistede sin mor, har hendes liv været koldt og trist, og det samme kan siges om hendes far. Efter moren forsvandt, var det som om, at deres liv forsvandt sammen med hende. Det er nu syv år siden.

En dag vågner Anna fra en drøm med morens stemme i hovedet. Men morens stemme bliver ved med at være i hendes hoved og kalde på hende i Skyggeporten. Anna bliver nødt til at se sin største frygt i øjnene, og bevæge sig ind i mørket. For hun er overbevist om, at hendes mor har brug for hendes hjælp i Skyggeporten. 

Informationer:

Oplæser: Sofie-Mai Beckles Graae Tranberg
Sprog: Dansk
Kategori: Børnebøger
Længde: 7 timer og 30 minutter

Skyggeporten: Handling

Skyggeporten lydbog er en enkeltstående fortælling fra den danske fantasyforfatter Lene Kaaberbøl. Med Skyggeporten lydbog gratis kommer vi med på en rejse med Anna, der sætter sig for at redde sin mor. Selvom Annas mor forsvandt for mere end syv år siden, så nægter hun at tro på, at det er sådan, det skal være fremover. Sammen med sin far har hun levet i skyggerne, fordi de begge to har været alt for nedtrykte og bange. Men en dag begynder Anna at kunne høre sin mor kalde på sig i Skyggeporten lydbog gratis.

Nu må Anna forsøge at bekæmpe sin frygt for det mørke, der hele tiden har truet hende og hendes far, lige siden moren forsvandt. Men moren bliver ved med at kalde på Anna i Skyggeporten, og Anna er overbevist, at det er fordi, at hun har brug for hjælp. Anna må bevæge sig ind i det farlige mørke, det mørke som kan være livsfarligt for alle og enhver.

I Skyggeporten lydbog har Lene Kaaberbøl skabt en historie, der får dig til at krumme tæer, når du tager med Anna gennem Skyggeporten og til Natlandet. Her bliver Anna sat overfor en masse prøvelser, men takket været hendes naturlige stædighed giver hun ikke på noget tidspunkt op. Hun bliver også ved med at høre sin mor kalde på sig i Natlandet gennem Skyggeporten.

Skyggeporten lydbog er en rigtig god fantasybog til de yngre læsere, som endnu ikke er klar på vild eller voldsom fantasy. Til det er Skyggeporten en ganske god overgang, hvor Lene Kaaberbøl brillerer med sin skrivestil fra start til slut.

Om forfatteren: Lene Kaaberbøl

Lene Kaaberbøl skriver nærmest en håndfuld bøger om året til både børn og voksne. Det er dog mest til børn og unge hun skriver, ligesom Skyggeporten er til et yngre fantasypublikum.

De unge danske fantasylæsere kender hende nok bedste for serien om Dina i Skammerens datter, som senere hen også er blevet filmatiseret. Lene Kaaberbøl har skrevet en håndfuld fantastiske børneserier i fantasygenren, og det er vist også den genre, hun foretrækker at skrive i.

Det forstår vi godt, med mere end et dusin bøger fordelt på mere end 4 forskellige serier er der mange bøger at blive henrykt over fra Lene Kaaberbøls side.